vrijdag 30 januari 2009

Laura's sketch 18.

Gelukkig kon ik deze week nog even tijd vinden om Laura´s schets van deze week te maken. Omdat ik al een tijd niet gescrapshopt heb, moest ik een iets oudere papierlijn gebruiken. Om de kaart niet te saai te maken, heb ik er wat kleur aan toegevoegd.

dinsdag 20 januari 2009

Kazan's sketch 18

Ik kreeg meteen weer de scrapkriebels toen ik de nieuwe schets van Kazan zag.
Het is, vanwege tijdgebrek, een snel kaartje geworden. Het gebruikte vilt en de sticker zijn van Creative Cafe. Lekker roze hè?

vrijdag 16 januari 2009

Kaartje voor m'n lief.

Heerlijk om op je vrije dag even de boel de boel te laten om even een kaartje te scrappen. Als basis heb ik gebruik gemaakt van een "SheetLoad ShortCuts Frosted Card". Heerlijk stevig materiaal en zelfs de naaimachine gaat er met gemak doorheen.


dinsdag 13 januari 2009

"Snelle Jelle".

Schets 17 van Laura inspireerde me gisteren al. Ik kon bijna niet wachten om een kaartje te maken, maar helaas, geen tijd. Vanmorgen werd ik vroeg wakker en kon niet meer slapen, dus............scrappen!
Klinkt het gek als ik zeg zeer tevreden over het resultaat te zijn? De kaart geeft me een lentegevoel en na al die kou en sneeuw van de laatste tijd ben ik gewoon erg aan de lente toe.
De schets en prachtige voorbeelden van het DT zijn te bewonderen op de site van 2sketches4you.

vrijdag 9 januari 2009

Kazan's sketch 17

Volgens mij bereikt het 2sketches4you blog deze week een record aantal aan deelnemers.
Geen wonder, want naast het feit dat Kazan en Laura elke week prachtige schetsen aanleveren zijn het ook nog eens fijne sociale mensen met een vriendelijk woord voor iedereen.
Hieronder mijn kaart. Natuurlijk kon ik het weer niet laten om de naaimachine erbij te gebruiken. Deze staat standaard voor het grijpen, heerlijk. Op naar volgende week.

donderdag 1 januari 2009

Avond.

Met deze fantastisch mooie song van Boudewijn de Groot in m'n hoofd ben ik 2009 ingegaan. Het nummer staat op nummer drie in de Top 2000 van 2008 en wat mij betreft had dat nog wel iets hoger gemogen.




Na een paar scraploze weken ben ik dit jaar creatief begonnen. Heb gisteravond twee kaarten gemaakt. Het bedankkaartje gaat straks meteen in de bus bij Irma, die heerlijke oliebollen voor me gebakken heeft. Irma bedankt!



Onderstaand kaartje is naar aanleiding van de schets van Laura van 2sketches4you.



Om Laura's kaart en de kaarten van het Design Team te zien kun je het 2sketches4you blog bezoeken. Een plaats waar je altijd veel inspiratie kunt opdoen.