dinsdag 31 maart 2009

Kazan's schetch 23 en meer kaarten.

Vanwege het slechte weer, het afgelopen weekeinde, heb ik aardig wat kaartjes gemaakt. De vierkante "Van harte" kaart heb ik gelift uit het blad Cards. Hier een selectie en natuurlijk de schets van deze week van 2sketches4you.
Kazan tekende voor de schets en hieronder vind je mijn interpretie.

Kazan's sketch 23.



En de rest:





donderdag 26 maart 2009

CardPatterns, 2sketches4you en twee "freestyle" kaarten.

Al een tijdje wilde ik de schets van CardPatters maken maar steeds kwam ik er maar niet aan toe. Vanmorgen de stoute schoenen aangetrokken en in combinatie met een malletje van een vouwdoosje is dit het resultaat. Ook heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de Cuttlebug die ik voor een leuk prijsje heb kunnen overnemen. Gaaf ding!




En natuurlijk mocht ook deze week de kaart naar aanleiding van de schets van 2sketches4you niet ontbreken. Laura maakte deze week de schets en dit is mijn interpretatie.
Hoewel groen niet echt mijn kleur is vond ik het hartje zo leuk om te gebruiken voor een "van harte" kaart, vandaar.



Verder nog twee kaarten gemaakt met papier van American Craft in combinatie met wat chipboard van Scenic Route.


zaterdag 21 maart 2009

Kazan's sketch 22

Tot drie keer toe zat ik deze week met m'n scrapspullen voor m'n neus maar zonder een spoortje inspiratie. Gistermiddag dit kaartje binnen een half uur gemaakt en dat is voor mij heel erg snel.

donderdag 19 maart 2009

Drie kaarten gemaakt.

Wat kun je veel doen met twee velletjes dubbelzijdig papier, een doosje met papieren embellishments van Making Memories, de naaimachine, een paar knoopjes, een pons en een lintje. Ik had dit papier al tijden in huis en moest er van mezelf nu eindelijk eens iets mee doen.



dinsdag 10 maart 2009

Laura's sketch 21

Mede door het slechte weer en de zware avond die ik, met drie lessen te moeten geven, voor de boeg heb, ben ik vanmorgen eerst maar eens lekker een kaartje gaan maken. Heb me laten inspireren door Laura's schets van deze week en de prachtige borduursels en het knip- en snijwerk van Peet.




Van Maureen kreeg ik een award waar ik natuurlijk erg blij mee ben. Dank je wel.

vrijdag 6 maart 2009

Enveloppekaartje

Wat is er nu fijner dan op een regenachtige middag, nadat (bijna) alle klusjes gedaan zijn, een kaartje te scrappen?
Ik heb me laten inspireren door een voorbeeld uit een ouder boekje van "Cards".
Helaas zijn deze boekjes vrij prijzig, ik zou namelijk elk nummer wel willen kopen. Al was het alleen maar om te genieten van de mooie foto's en kaarten die erin staan.

dinsdag 3 maart 2009

Kazan's sketch 21

Afgelopen vrijdag ben ik naar Paper and Pictures in Doorn geweest. Ik heb daar dit heerlijke lentepapier van My Minds Eye gekocht. Vanmorgen lekker bezig geweest met sketch 21 van Kazan van 2sketches4you.