vrijdag 29 mei 2009

Mojo Monday

Ik heb weer een kaartenschetsblog ontdekt, Mojo Monday en meteen maar aan de slag gegaan. Heb de schets echt als schets gebruikt en niet klakkeloos de voorbeelden gevolgd. Ik ben niet super tevreden met het resultaat, maar kon me wel lekker even ontspannen.


donderdag 28 mei 2009

Twee uitdagingen in één kaart.

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een schets van het Sketches by Tamara-blog
en de uitdaging van Use It, waar Ingrid deze week challenge hostess was. Ik heb nog nooit eerder twee uitdagingen gecombineerd en ben best enthousiast over het resultaat.


dinsdag 26 mei 2009

Kazans schets 27 en Card Patterns 16.

Wegens werkzaamheden had ik tot een half uurtje geleden geen internet. Ik wilde graag de schetsen van 2sketches4you en CardPatterns maken, maar wist, na er gisteren een korte blik op te hebben geworpen, niet meer precies hoe ze er uitzagen. Ik ben dus gewoon maar lekker aan de slag gegaan en achteraf gezien lijken de kaarten nog best wel op de schetsen, haha.
Voor de eerste kaart heb ik de schets van Kazan gebruikt. Ik heb de blaadjes geborduurd, anders vond ik de bloemen een beetje saai.



De tweede kaart, naar aanleidig van de schets van CardPatterns, is voor één van mijn vriendinnen die gezellig een avondje op visite zou komen en maar meteen een hele maaltijd meenam. Dat vond ik lief, vandaar de titel.


dinsdag 19 mei 2009

2S4Y Ultimate Card Showdown en Laura's schets 26

Op 1 juni bestaat 2sketches4youalweer 1 jaar.
Kazan en Laura vieren dit met een grote kaartenwedstrijd.
Voor de winnaar ligt er een geweldig prijzenpakket klaar ter waarde van $500!
Op het 2s4y blog kun je alle informatie vinden.
Allemaal meedoen hoor!



De schets van deze week is gemaakt door Laura en is een echte beauty. Ik kreeg er meteen een blij gevoel bij en heb er onderstaand kaartje mee gemaakt.


maandag 18 mei 2009

"Geslaagd", Card Patterns sketch 15

Omdat ik er vanuit ga dat mijn dochter, die vandaag begonnen is met haar examens, slagen zal, heb ik alvast een kaartje voor haar gemaakt. Ik heb de schets van CardPatterns van deze week gebruikt. Omdat ze, volgens mij, niet op mijn blog kijkt, plaats ik de kaart maar. En Nienke, mocht je kijken, vergeet het kaartje dan maar meteen.


zondag 17 mei 2009

Trots

Ik hoorde net dat mijn kaartje dat ik gisteren op mijn blog geplaatst had in de top 10 van 2Peasinabucket staat. Ben ik best een beetje trots op.

zaterdag 16 mei 2009

Card Patterns Sketch 14

Gisteren was ik voor m'n 3-maandelijkse Les Mills bijscholing weer in Vleuten-de Meern en zoals altijd kan ik het dan niet laten om na afloop even door te rijden naar Paper and Pictures in Doorn.
Aangzien ik niet zoveel geld in m'n scrap-envelop had moest ik me wel inhouden en dat heb ik dus ook gedaan. Ik heb wel een paar American Craft papiertjes gekocht van de Backyard Serie en daar heb ik vandaag dit kaartje mee gemaakt.
Ik heb schets 14 van Card Patterns gebruikt en al ben ik te laat om mee te doen op hun blog, toch wil ik de kaart even laten zien.


dinsdag 12 mei 2009

Kaart "groetjes". (2s4y)

Van een collega kreeg ik het verzoek om een kaart voor haar oma te maken met de "American Craft" uiltjes, omdat haar oma zo van uiltjes houdt.
Ik hoop maar dat zij en haar oma de kaart leuk vinden.
Kazan, van 2sketches4you had weer een leuke schets en deze heb ik gebruikt.

vrijdag 8 mei 2009

Card Patterns schets 13 en een snoepkoker.

Was ik de afgelopen weken al blij als ik aan de schets van 2sketches4you toe kwam, deze week gaat het helemaal lekker.
Deze week doe ik ook mee met de schets van Card Patterns. Heb me met het model van de kaart tevens laten inspireren door Jeanet die een erg leuk kaartje in Cards-Only had staan.
De ontvanger van deze kaart heeft niets met scrappen, ben dus heel benieuwd naar haar reactie, haha.



Verder had ik verschillende voorbeelden gezien van kokers, gemaakt van clearcards en besloot er ook één te maken. Gevuld met M&M's viel dit cadeautje, hoe kan het ook anders, erg in de smaak bij de ontvanger.


donderdag 7 mei 2009

Kado envelop en sketch Card Patterns

Op het blog van Ingrid stond weer een leuk projectje. Aangestoken door het leuke idee ben ik er gistermiddag mee een de slag gegaan. Van een clear sheet heb ik een envelop gevouwen en de gevouwen zijstukken er met Aslan tussen geplakt. Voor de buitenkant heb ik een iets oudere serie papier van "My Little Yellow Bicycle" gebruikt.




woensdag 6 mei 2009

Laura's sketch 25 (2s4y)

Tja, wat doe je met regenachtig weer op je vrije woensdagmiddag? Juist, een kaartje maken. Ik grijp steeds weer naar de schetsen van 2sketches4you en deze week is het een schets van Laura. Heb meteen de mogelijkheid maar aangegrepen er een moederdagkaart van te maken.



Tevens even een plaatje van de uitreiking van m'n nieuwe fiets, gewonnen tijdens het 10-jarig bestaan van de fietsenzaak waar ik een nieuwe fiets kocht omdat m'n fiets gestolen was. M'n gewonnen fiets is een tourfiets met 21 versnellingen, waar ik erg blij mee ben. Laat de zomer maar komen.