dinsdag 28 juli 2009

Laura's sketch 31

Kaartje voor de man van mijn vriendin. Hij heeft in het ziekenhuis gelegen en is nu gelukkig weer thuis om aan te sterken. Heb de schets van 2sketches4you gebruikt. Een heerlijke schets voor een "easy card".



Heb de foto gemaakt met een voor mij onbekend fototoestel en die kan dus beter, maar dat ligt helemaal aan mij hoor!

donderdag 23 juli 2009

Geboortekaartje Quint, 2s4y en DCL.

Omdat ik het kaartje van het Dutch Card Lovers blog zo ontzettend leuk vond heb ik het model ook gebruikt voor een felicitatiekaartje. En tja, het is een beetje stoer en een beetje lief kaartje geworden vind ik zelf. Voor de layout van de voorpagina heb ik de schets van 2sketches4you gebruikt.



dinsdag 21 juli 2009

Card Patterns schets 24 en bowlen.

Ik ben helemaal verslingerd aan de laatste series papier van October Afternoon.
Heb het papier ook gebruikt voor schets 24 van Card Patters.



Verder wil ik jullie graag mijn prijs laten zien welke ik gewonnen heb tijdens een middagje bowlen met vrienden. Eerlijkheidshalve moet ik er bij zeggen dat er ook nog een stukje chocola bij zat. Helaas heeft dat de foto niet gehaald. Het middagje was supergezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

zondag 19 juli 2009

Dutch Card Lovers sketch # 8

Eigenlijk is het te gek voor woorden dat ik nog nooit één schets van het "Dutch Card Lovers" blog gemaakt heb. Ik kan er geen goede reden voor geven. Ik bedoel, ik wist van het bestaan af en velen gingen mij voor en lieten mij hun creaties zien. Dit weekend veranderde echter alles. Ik zag de afkorting DCL en dacht: "hé, waar staan die letters voor?". Ik kwam op het blog en besloot meteen de stoute schoenen (maat 42) maar aan te trekken. De tri-shutter kaart sprak me enorm aan en dit is het resultaat. Heb de kaart maar even van verschillende kanten gefotografeerd. Meiden, jullie hebben een gaaf blog. Ik zal vaker meedoen.




maandag 13 juli 2009

Use it! 18 and Card Patterns 23

Voor het eerste kaartje heb ik twee uitdagingen gebruikt. Ten eerste de schets van Card Patters en verder de leuke uitdaging van Ann die deze week de Use it! hostess is. Haar opdracht was om textuur te gebruiken, tenminste twee ponsen en papier van je favoriete merk. Eventueel kon je nog een parel toevoegen. Ik heb als ondergrond papier gebruikt waar gaatjes inzitten, dit geeft textuur. Verder heb ik m'n vlinderpons en een randpons gebruikt, m'n favoriete papiermerk is op dit moment absoluut October Afternoon en op de bloem zit een grote parel. Voor het eerst heb ik een rub-on op lint gewreven en ik ben blij met het resultaat.





Het tweede kaartje kwam ik ergens tegen op internet en heb ik grotendeels gelift. Als ik het eerlijk toegeef is dat toch niet erg hè?

dinsdag 7 juli 2009

Twee cadeautjes.

Cadeautjes van chocola, leuk om te geven, fantastisch om te krijgen, als het tenminste je favoriete smaak is. Loes houdt vooral van witte chocola, dus voor haar een witte reep verpakt in een grappig "jasje". Ze vond het erg leuk.



Voor de doos met Milka chocolaatjes, waarvan het water me in de mond loopt want het zijn melkchocolaatjes, heb ik schets 30 van Kazan gebruikt. Ik hoop dat ook dit cadeautje letterlijk en figuurlijk in de smaak valt.


vrijdag 3 juli 2009

Use it! Challenge 17.



Zoals ik al eerder schreef was ik vorige week de winnaar van de Use it! challenge. Daardoor mocht ik de uitdaging van deze week maken en ik heb het volgende verzonnen:

- gebruik je nieuwste papierlijn (ik vind dat eendje zo schattig),
- op de kaart moet een naam staan (Senna is de naam van de dochter van kennissen van mij),
- gebruik op z'n minst één knoopje,
- gebruik, als je hebt, je naaimachine en maak anders een paar steekjes uit de hand. (ik ben dol op m'n naaimachine).

Dit is mijn kaart en ik hoop dat er veel deelnemers aan de challenge meedoen.
Ik kom zeker even op je blog kijken als je meedoet.


donderdag 2 juli 2009

Use it! Challenge no. 16

Net op tijd kon ik de uitdaging van Use it! maken. De opdracht: gebruik iets dat geïnspireerd is uit de natuur (de bloemen), gebruik stippels (het papier), gebruik je favoriete embellishments (letterstickers, knoopjes en lint/touw en m'n naaimachine) en verstuur je kaart naar een speciaal iemand (Tjitske omdat ze bijna jarig is).




Verder vond ik het leuk om te lezen dat ik de winnaar ben van de vorige uitdaging en dat ik deze week een uitdaging mag verzinnen. Deze komt morgen op de Use it! site te staan. Ik ben benieuwd naar de reacties.