maandag 31 augustus 2009

Bonbondoosje, Card Patterns 30 en CPS 131.

Gistermiddag zijn we op bezoek geweest bij een tante en oom van Anne. Omdat we niet met lege handen wilden komen, had ik het volgende bedacht. Voor mijn verjaardag had ik een doosje (nou ja, één) bonbons gekregen. Ik heb gisteren, het inmiddels lege doosje, uit elkaar gehaald en nagemaakt van stevig scrappapier. Het papier, eens gekregen tijdens een workshop als giftbag, lag er al tijden en vroeg erom gebruikt te worden. Het doosje werd zeer gewaardeerd en was leuk om te maken. Zeker een idee om nog eens te gebruiken.





Deze kaart heb ik gemaakt voor Ciska. Ze is zaterdag jarig, dus ik ben mooi op tijd.
Ik heb schets 30 van Card Patterns gebruikt.




Volgende week is mijn vriendin Marjan jarig en voor haar heb ik het papier van October Afternoon gebruikt. Hier heb ik CPS schets 131 gebruikt.
Beetje scheef fotootje, sorry, haha.

vrijdag 28 augustus 2009

Get Sketchy # 3 en Card Patters 29

Voor mijn vakantie had ik een bloem van papier gemaakt. Het idee vond ik op een blog, maar vraag me niet waar, want ik heb werkelijk geen idee. De bloem is opgebouwd door een hele lange strook papier steeds met een draai op elkaar te vouwen. De bloem wordt wel behoorlijk hoog, zo´n 1,3 cm. Daarna fixeer je de blaadjes door ze te op elkaar te lijmen en er een cirkel papier en een knoop op vast te naaien. Bij mij brak een behoorlijk dikke naald, dus succes ermee. Oh ja, ik heb de blaadjes ook nog met de edge distresser bewerkt, lekker werkje.
De bloem heb ik gebruikt op de kaart die ik gemaakt heb naar aanleiding van schets # 3 van Get Sketchy.




Vanmiddag op de valreep nog schets 29 van Card Patterns gemaakt. En zie, weer de peer.

dinsdag 25 augustus 2009

Laura's schets 33.

We zijn al weer een week terug van een heerlijke vakantie en eindelijk heb ik de rust gevonden om weer eens een kaartje te scrappen. Het eerste blog wat ik bezocht was dat van 2sketches4you, dus meteen Laura's schets maar gebruikt. Het papier is van Sassafras Lass, een grappige serie die ik nog niet eerder gebruikt had. Er zullen nog meer kaartjes volgen, want ik heb 4 velletjes papier en een velletje stickers.


woensdag 19 augustus 2009

It's Joke's Birthday!!!

Goodmorning all you faithful followers of Joke's blog!

Just a short note to tell you that Joke is having her birthday today! She's entering a new year during which she will be making tons of new cards to show you on this blog.

Today....no card making. Instead of that...she will be eating birthday cake, receiving lots of presents and enjoy the presence of her dearest friends and family members.

If you would like to leave Joke a note, please feel free!



Happy Birthday Joke!

Love,
Anne