dinsdag 22 september 2009

Eerste kerstkaartje, Laura's schets 35, 2sketches4you.

Vorig jaar heb ik niet één kerstkaart gemaakt en dit jaar zal me dat niet nog een keer gebeuren. Afgelopen zaterdag was het feest bij Scrappoint in Apeldoorn en daar heb ik de kerstlijn van "My Mind's Eye" gekocht. Als inspiratie heb ik de schets van Laura van 2sketches4you gebruikt. Het is een simpel en snel kaartje geworden want ik ben erg druk. Dit was even een "theetijdkaartje", zeg maar.


dinsdag 15 september 2009

Duth Card Lovers # 16 en Kazan's schets 35.

Na een drukke ochtend en met een schorre stem die nog verre van geschikt is om mee te praten en te zingen heb ik maar even een half uurtje de tijd genomen om schets 16 van Dutch Card Lovers te maken. En vraag je maar niet af wie Bas is, want ik heb hem even verzonnen. Ik vond de kaart zo kaal zonder naam dat ik er maar even één verzonnen heb. Inmiddels zitten de letterstickers weer op het vel en wacht ik rustig af op de eerstvolgende baby die geboren wordt.



Voor de schets van 2sketches4you heb ik eindelijk het papier van Teresa Collins eens gebruikt. Had het al wel vier keer in m'n handen gehad en het even zo vaak weer weggelegd. Ben ook nu niet helemaal happy met het resultaat, maar goed. Hier is mijn uitvoering van Kazan's schets 35.

vrijdag 11 september 2009

Get Sketchy #5

Ik voel me niet helemaal fit vandaag. Twee avonden laat naar bed en gewoon weer vroeg op beginnen me op te breken. Heb wat last van m'n keel en m'n stem klinkt ook niet helemaal zoals deze hoort te zijn. Vandaag maar niet teveel praten, oeh, moeilijk. Vanmorgen maar eens een schets opgezocht en ik vond de schets van Get Sketchy weer erg leuk. Als zelfgemaakt embellishment heb ik een "knopenboom" gemaakt. Erg leuk om te doen en ook wel om te zien.


zaterdag 5 september 2009

Vier kaarten, Get Sketchy #4, Dutch Card Lovers 15, Use it! 26.

Afgelopen week kreeg ik een opdracht om een trouwkaart te maken. Omdat ik er niet veel tijd voor had heb ik heel snel iets in elkaar geknutseld. Gelukkig viel de kaart erg in de smaak.



Verder hoorde ik deze week dat mijn oude werkgever een hersenbloeding heeft gehad en in een revalidatiecentrum is opgenomen. Ik schrok er erg van en heb meteen maar een kaartje voor hem gemaakt. Als inspiratie heb ik er de schets van Get Sketchy nummer vier voor gebruikt.



Schets 15 van Dutch Card Lovers zag er zo geweldig uit dat ik deze vandaag, tijdens een wel héél lang durende regenbui heb gemaakt. De kaart is voor een collega van Anne die volgende week 35 jaar getrouwd is.



En als laatste een kaart gemaakt met de uitdaging van Use It!. Met de tekst ben ik het helemaal eens en ik denk de ontvanger ook wel. Charlene is de hostess van deze week.

dinsdag 1 september 2009

2sketches4you and unscripted sketches

Ik heb echt de spirit te pakken deze week. Misschien liggen de schetsen me deze week wel of ben ik gewoon in the mood. In elk geval gaat de kaartenproductie lekker.
Bij 2sketches4you hebben alle DT-leden zich laten inspireren door een woonwinkel, ik heb me laten inspireren door de kleurencombo op het blog van Roree. Ik bezoek haar blog regelmatig en ben net als zij gek op felle kleurtjes. Ik zag in eerste instantie niet zoveel in het stippeltjespapier, behorende bij de ducks in a row-serie van October Afternoon, maar door Roree werd ik op een kleurencombo gebracht die ik vandaag toegepast heb en ik ben er zelf best tevreden over.



Dit is het pakje dat Roree zo leuk bescrapt heeft.



Daarnaast heb ik voor het eerst een schets gemaakt van het schetblog Unscripted Sketches. Ik vond het een leuke schets, zoek alleen nog een bestemming voor de kaart ;-)