zaterdag 31 oktober 2009

Sheepy.nl

Misschien kennen jullie Marion al via haar blog Schaap Veronica, waar ze onder andere heerlijke recepten met ons deelt en ons ook al een paar van haar zelfgemaakte hartjes en kussentjes liet zien. Sinds deze week is haar webshop Sheepy online, ik zal haar trouwens nog eens vragen wat ze ook al weer met schapen heeft. Bij Sheepy kun je terecht voor allerlei kleine handgemaakte cadeautjes. Van telefoontasjes tot rompertjes en van hartjes tot memoborden, de site is een lust voor het oog. Op dit moment is ze druk met het vullen van de webwinkel, kom dus regelmatig even terug.
Van de hand van "Sheepy" heb ik inmiddels een uiltje en een notitieboekje in een mooi hoesje in huis. Elk artikel is bovendien voorzien van het originele Sheepy-label. Hebt u al een Sheepy in huis?



maandag 26 oktober 2009

CardPatterns 38

Regelmatig zijn er mensen, die hopen dat ze een zelfgemaakt kaartje van me krijgen voor hun verjaardag. En soms, ja echt heel soms, zijn er mensen die datzelfde hopen en alvast hun favoriete kleuren aan me door gaan geven. Hahaha, dan wordt dat toch geregeld.
Voor deze kaart heb ik de schets van CardPatterns gebruikt en papier van My Mind´s Eye.


maandag 19 oktober 2009

Mannenkaart.

Zaterdagavond heb ik deze kaart gemaakt voor een oom van Anne, die vandaag jarig is.
Ik gebruik deze oudere serie van Scenic Route vaker voor mannenkaarten en kan er goed mee overweg.



Zondagmiddag werd deze gezellige foto van mij en mijn meiden gemaakt, ik vind 'm leuk.

donderdag 8 oktober 2009

dinsdag 6 oktober 2009

World Card Making Day.

Afgelopen zaterdag was het Worls Card Making Day. Ingrid, van het Dolls forum, organiseerde een online crop, in vier uur tijd vier kaarten maken aan de hand van verschillende opdrachten.
De tijd vloog om en ik heb me zeer vermaakt. Voor Anne was het iets minder gezellig, nou ja, aanstaande zaterdag zal ik gezellig komen bankhangen.
Drie van de vier kaarten vind je hier onder.

Verjaardagskaartje voor in m'n voorraad.


Deze kaart is voor Carla die de Mexicaanse griep heeft. Eigenlijk zou de tekst dus in het Mexicaans moeten.


En een kaartje voor m'n collega die binnenkort gaat verhuizen en die dus nu al weet welk kaartje ze krijgt, haha.

vrijdag 2 oktober 2009

Kazan's Sketch 36

Door alle spannende ontwikkelingen van de afgelopen week ben ik totaal niet aan scrappen toegekomen. Gisteravond hoorde ik dat een collegaatje van me zwanger is en dat vind ik heel bijzonder. Voor haar heb ik vanmiddag deze kaart gemaakt. De ondergrond is een stuk acryl van een brochure, dat noem ik nog eens bugetscrappen.
Voor de kaart heb ik de schets van Kazan gebruikt.





Verder ben ik bezig met een miniboekje met maffe foto's van m'n jongste, maar dat is nog lang niet af. En staat er nog een opdracht klaar. Het maken van een miniboekje dat vóór half november af moet. Gaat lukken!