vrijdag 27 november 2009

DCL schets 25

Mijn vriendin en oud collega Ciska is dinsdag 25 jaar in dienst bij FJC Peters. Ik vind het een hele prestatie en heb daarom deze kaart voor haar gemaakt. Natuurlijk hoort er ook een bloemetje bij, maar daar wacht ik nog maar even mee. Voor deze kaart heb ik de schets van Dutch Card Lovers gebruikt, vond het weer een hele leuke.

Verjaardagskaart (2sketches4you, Kazan's sketch 40)

Zo, het kaartje voor de 19de verjaardag van m'n dochter, pas op 13 december hoor, is ook klaar. Ik vond Kazan's schets erg leuk om mee te werken.


maandag 23 november 2009

Get Sketchy#15.

Bah, wat een slecht weer. Ik kon mezelf er niet toe zetten om me nat te laten regenen om boodschappen te halen. Gelukkig heb je in dit soort "noodgevallen" de diepvries. Dus we hebben hier restjesdag vandaag, best lekker.
De schets van Get Sketchy vond ik een echte uitdaging, maar uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat. De ontvangster van deze kaart moet de komende weken maar niet op m'n blog kijken, anders is de verrassing er al af.




De foto's heb ik gemaakt met m'n daglichtlamp, gekocht op de kreadoe, hoewel niet helemaal scherp vind ik effect wel mooi.

donderdag 19 november 2009

Minialbum in doos. ( veel foto's)

Een tijdje geleden werd mij gevraagd of ik een mini-album in opdracht wilde maken en omdat ik dat vorig jaar voor dezelfde opdrachtgever gedaan had én het erg leuk vond heb ik het nu weer gedaan. Toen ik de foto's zag werd het allemaal wel veel spannender.
Ik scrap zelf meestal met m'n mooiste foto's en dit was wel heel anders. Het waren soms oude foto's waar de kleuren niet zo helder van waren en zelfs een paar foto's van een foto genomen, kortom een hele uitdaging.
Ik heb er voor gekozen om felle kleurtjes te gebruiken en heb daarvoor twee papierseries gebruikt. Als verpakking heb ik een lege hartvormige chocoladedoos gebruikt en ook het boekje heb ik in de vorm van een hart gemaakt.
Omdat het boekje uiteindelijk iets te dik voor de doos was, en ik deze perse wilde gebruiken, heb ik dat creatief op moeten lossen door de doos te laten sluiten met een lint.

Het boekje is erg in de smaak gevallen en daar ben ik blij om.
















zondag 15 november 2009

Get Sketchy #14

Mijn oudste dochter, sinds september studerend in Enschede vertelde me vorige week heel enthousiast dat ze een kamer heeft en ik ben super blij voor haar. Al dat heen en weer gereis, soms wel twee keer op een dag was ook wel erg veel.
Deze kaart krijgt ze tesamen met een emmer vol met schoonmaakspulletjes, wat zal ze daar blij mee zijn, haha.




Dit is de binnenkant van de kaart: een tegoedbon voor de was.



Voor de kaart heb ik de schets 14 van Get Sketchy gebruikt.

maandag 9 november 2009

Kazan's sketch 39

Op het blog van 2sketches4you staat weer een hele leuke schets. Dit kaartje kwam zomaar in een half uurtje tevoorschijn.



Get Sketchy 13 en winnaar Get Sketchy 12.

Na een telefoontje van vanmiddag wist ik meteen naar wie ik deze kaart ging sturen.
Ik heb schets 13 van Get Sketchy een beetje aangepast, en gelukkig is dat geen enkel probleem aangezien een schets slechts een aanzetje is.





Blij verrast was ik afgelopen vrijdag toen ik las dat ik de winnaar was van schets 12 van Get Sketchy. Hier kun je de top 5 bekijken en ik heb een bon gewonnen ter waarde van $ 50,00 die ik kan besteden bij Stamping Bella.



Ik ga snel even snuffelen voor een paar leuke stempels.

dinsdag 3 november 2009

Mojo Monday 111 en 2sketches4you, Laura's sketch 38

Toen ik gistermiddag op het blog van Mojo Monday keek, waren er pas een stuk of 15 deelnemers. Keek is net, zag ik er al 86(!) staan. Wat een populair kaartenblog is dit zeg. Affijn, ik heb me ook maar aan hun schets gewaagd, heb nu al drie kerstkaarten klaar.




Voor de schets van 2sketches4you gemaakt door Laura, heb ik voor de eerste keer een "giftcardholder" gebruikt. Dit is een hoesje waar je een cadeaukaart in kunt stoppen om het op een leuke manier cadeau te geven. Bij gebrek aan een cdeaukaart heb ik m'n Les Mills i.d. kaart er maar even in gedaan.



maandag 2 november 2009

Get Sketchy #12

Het is al een tijdje geleden dat ik met de schets van Get Sketchy meedeed. Gelukkig vond ik vandaag even tijd om een kaartje te maken want hun schetsen zijn altijd erg leuk en bruikbaar. Te zijner tijd zal ik er nog een tekstje opzetten, weet op dit moment namelijk nog niet of het een kerst- of een nieuwjaarskaart gaat worden.