donderdag 28 januari 2010

Sneak "mini met vilt en transparanten".



Oh, m'n boekje is klaar en ik ben er helemaal blij mee. Helaas heb ik nu geen tijd om er uitgebreid foto's van te maken, maar wat in het vat zit verzuurt niet moet je maar denken. Het boekje bestaat uit steeds twee op elkaar geplakte liggende foto's met daarachter een transparant, een "tekstwolkje" en een stuk vilt dat gefestonneerd en bescrapt is. Er staan allemaal foto's in van onze zomervakantie van vorig jaar, toen we in de Algarve waren. Volgende week meer.

donderdag 21 januari 2010

Kaartje voor Dagmar @ 16.

Voor de zestiende verjaardag van Dagmar maakte ik onderstaand kaartje. Gemaakt naar een model van Jeanet en bijna gelift. Op het moment van versturen dacht ik ineens: "oh, ik heb er nog geen foto van gemaakt", en tja, haastig gespoed......niet helemaal scherp dus.
Gelukkig was Dagmar blij met haar kaart.

dinsdag 12 januari 2010

Laura's sketch 43

Hoewel het geen echte verjaardagskaart is, vind ik het voor een 16-jarige toch wel toepasselijk. De interesses van deze jonge meiden hangen aan elkaar van "friends, glamour en shoppen", tenminste......bij die van mij. Helaas zat er bij dit leuke papier van Bella BLVD geen tekstblokje over "boys", want dan had ik dat er zeker bijgeplakt, haha.

zaterdag 9 januari 2010

Drie kaartjes gescrapt,

Gisteravond: de Cards Only als inspiratiebron naast me, de verwarming op tien, twee kopjes thee en iets lekkers binnen handbereik, muziekje aan en scrappen maar.




Bovenaanzicht:

dinsdag 5 januari 2010

Kazan's sketch 43

Ken je het gevoel van willen scrappen maar eigenlijk geen zin en totaal geen inspiratie hebben? Zo niet, dan kan ik je vertellen dat het een heel vreemd gevoel is. Affijn, vandaag was dit mijn gevoel en tegen beter weten in ben ik toch bezig geweest met de schets van 2sketches4you. Tja, misschien had ik het maar beter niet kunnen doen. Volgende keer beter.


vrijdag 1 januari 2010

Guest Designer Get Sketchy # 19.

Vorig jaar kreeg ik een mailtje met het verzoek om de eerste guest designer van 2010 te worden bij het Get Sketchy blog. Ondanks de toen voor de deur staande verhuizing leek het me een leuke uitdaging.
Hieronder de schets, mijn kaart en als bonus heb ik materiaal gebruikt dat ouder is dan een jaar. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en kaarten.