vrijdag 26 februari 2010

Je mag niks meenemen.



Vanmorgen kwam een vriendin met een onverwachte uitnodiging om morgenavond bij haar te komen eten. Wel onder de strikte voorwaarde om niks mee te nemen. Daar ben ik accoord mee gegaan. Maar kon het toch niet laten iets verrassends te doen. Ik heb een cadeaudoosje gemaakt waarin ik een kiwi stop, ze is namelijk een groot Sonja B. fan en neemt constant haar eigen eten en fruit mee. Bovendien is ze "really silly".
Het patroontje van het doosje kun je hier vinden.

maandag 22 februari 2010

Gift boxen voor M&M's.

Om twee zakken M&M's leuk te verpakken heb ik twee giftboxen gemaakt. De ontvangende "dames" waren er erg blij mee.



donderdag 18 februari 2010

Mijn kaarten bij Sheepy en haken.

Bij boekwinkel De Slegte had ik een leuk boek met "100 bloemen om te haken en te breien" gezien.



Helaas vond ik het te duur om zomaar te kopen, dus liet ik het liggen. Via Anne hoorde ik dat Marion (van Sheepy) datzelfde boek wel gekocht had en een paar dagen later werd ik er door haar mee verrast. Hoewel ik het in eerste instantie lastig vond om de werkwijzes met al die afkortingen en symbolen te ontcijferen heb ik het nu aardig door, kijk maar.







Ik heb al eens eerder geschreven over Sheepy, de webwinkel van Marion, vol vrolijke zelfgemaakte artikelen zoals kraamcadeautjes, kinderartikelen, interieuraccessoires en nog veel meer. Trots ben ik op het feit dat ze sinds deze week een aantal van mijn zelfgemaakte kaarten in haar collectie heeft opgenomen. Haar collectie wordt steeds groter en leuker, echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen.



Dit leuke hartje hangt trouwens sinds deze week aan de deurkruk van onze kamerkast.
Natuurlijk uit de winkel van Sheepy.

maandag 15 februari 2010

Valentijnskaartje.

Omdat ik weet dat mijn "Valentijn" niet zo houdt van franjes en tierelantijntjes heb ik deze kaart "clean and simple" gehouden.

vrijdag 5 februari 2010

Minialbum met vilt en transparanten "veel foto's".

Hier volgt dan het gehele album. Door het donkere weer is het me niet gelukt om hele mooie foto's te maken. Excuses hiervoor. Natuurlijk is het altijd mogelijk om het album "in het echt" te bekijken. Je kunt hiervoor een afspraak maken ;-)


"Mogelijkheden genoeg om je nagels netjes uit elkaar te houden tijdens het lakken"




De prachtige rotsen van de Algarve.



Om een bedje op het grasveld "te bemachtigen" moest je er om zeven uur al bij zijn. De bedjes rondom het zwembad waren dan al allemaal bezet.



Een paar radslagen door de tuin maken komt je "kapsel" niet ten goede.


Nagels lakken.




Lekker in de schaduw op het heetst van de dag.



"Sist@'s"




Voor dit minialbum heb ik me laten inspireren door Revlie, die een soortgelijk boekje had gemaakt voor het blad "creatief met foto's".