vrijdag 28 mei 2010

Drie kaarten gemaakt.

Hoewel de scrapzin op dit moment ver te zoeken is, werd ik gistermiddag, gedwongen door de situatie, een paar kaartjes te maken. Het eerste kaartje is voor een collega die bevallen is van een zoon "Mingus".



Het tweede kaartje is voor vrienden die net verhuisd zijn.



Het laatste kaartje was het moeilijkst om te maken. De titel spreekt voor zich.

vrijdag 14 mei 2010

Puzzellayout.

Voor mijn ouders, die allebei 70 zijn geworden, heb ik een puzzellayout gemaakt.Ik heb op een rood vel cardstock zestien vierkanten genaaid (jeetje, wat een werk) en zestien vierkanten bescrapt. Als ze zichzelf als stralend middelpunt plaatsen, de stiksels die de bloemen verbinden volgen, de rub-ons aan elkaar verbinden, de gele linten tegen elkaar plaatsen en het uit twee stukken bestaande kalendertje tegen elkaar plaatsen, zien ze dat hun cadeau bestaat uit een etentje bij de wok. Ik hoop dat het ze gaat lukken de puzzel op te lossen. Ter plekke zal ik de puzzel in op het cardstock lijmen zodat de layout in hun album kan.



donderdag 6 mei 2010

Get Sketchy 36 en andere kaarten.

Eenmaal bezig met schets 36 van Get Sketchy, maakte ik de ene kaart na de andere. Eindelijk eens een beetje inspiratie om met deze serie papier aan de gang te gaan.





Helaas is de foto van de verjaardagskaart voor m'n moeder niet scherp geworden.



Voor Marion een kaartje met het andere vogeltje uit de Flow gemaakt. Wat een leuk tijdschrift!



En tot slot nog een vrij strak kaartje, geïnspireerd door een kaartje uit een tijdschrift.