zaterdag 19 juni 2010

Laura's sketch 54 en Get Sketchy 43

Terwijl Nederland zijn tweede wedstrijd van dit WK speelde, heb ik fijn kaartjes gescrapt aan tafel. Tijdens, sorry, na het doelpunt, heb ik de herhaling even bekeken en toen weer snel verder.
Het eerste kaartje is gemaakt nav Laura's sketch op het 2s4y blog. Een "clean and simple" kaartje voor iemand die niet van veel tierelantijn houdt.



Het Get Sketchy blog gaf me inspiratie voor een uitnodigingskaart voor een bbq. Een beetje ondeugend met die koe er op, maar daar hou ik wel van.

zaterdag 12 juni 2010

Kazan's sketch 54 en Get Sketchy 42

Laat de examenuitslagen maar komen, ik ben er klaar voor.
De eerste kaart is gemaakt met de Kazan's schets 54 voor m'n neus. Ik had een beetje moeite om de lintjes mooi recht te krijgen, maar hé, het is handwerk hoor!



Voor de tweede kaart heb ik één van mijn favoriete papierlijnen van October Afternoon én de schets van Get Sketchy gebruikt. Simpel maar doeltreffend.

vrijdag 11 juni 2010

Get Sketchy # 41

Vanmorgen de eettafel maar weer eens vol gelegd met scrapspulletjes. Er staan drie kaarten met het "geslaagd" thema op stapel en dit is de eerste. Ik vond een leuke schets op het Get Sketchy blog en heb deze gebruikt als inspiratiebron. Vond het een erg leuke schets. Vandaag plaatsen ze weer een nieuwe, ik ben benieuwd of die weer zo leuk is.