zaterdag 30 oktober 2010

Twisted Card Sketches # 31

Een hele leuke schets deze week bij Twisted Sketches. Ik heb er drie kaarten mee gemaakt en was eindelijk tevreden bij de laatste. De twist is deze keer "glitter" en ik heb glitters gebruikt op de geponsde border. Kijk voor de schets, die ik iets heb aangepast op het blog van Twisted Sketches.




A very nice cardsketch this week, at the Twisted Sketches blog. I've made three cards and I like this one the most. The twist is "glitter" and you can see I've used some glitters in the border. Go and look for the sketch on their blog and enjoy!

Dit zijn de andere twee kaarten die ik met deze schets gemaakt heb.






Two other cards made with this weeks sketch.

zaterdag 16 oktober 2010

Twisted Card Sketches # 29

Voor mijn eerste bijdrage aan het Twisted Sketches kaarten design team heb ik een bestaande kaart omgetrokken en uitgesneden. Het was een leuk en secuur werkje om te doen. Voor de eerste keer heb ik een lintje in laagjes gevouwen en dat er, net als de bloemetjes, handmatig opgenaaid. De "twist" is deze week "jewel", vandaar dat ik op de grotere bloemen "juweeltjes" heb geplakt. Om ook een kaart te maken naar aanleiding van schets 29 moet je even kijken op het blog van Twisted Sketches. Daar vind je trouwens ook elke week een schets voor een layout.




This is my first tribute for Twisted Sketches. It's cardsketch # 29 and it's a great sketch. I cut the card by hand, it was a precisely job to do. I tried to fold a ribbon in layers, for the first time, and love the result. The little flowers are stitched by hand and I've used some little juwels on top of the larger flowers because "juwel" is the twist this week.
Please take a look on the Twisted Sketches blog to see the sketch and the other cards. And you can also find a layout sketch every week, so enough inspiration every week.

Get Sketchy 60

Op zoek naar 3-d tape, dat ik helaas niet vinden kon, stuitte ik op schattige babyplaatjes van "Eline". Had meteen zin om die weer eens te gebruiken. Toen ik schets nr 60(!) van Get Sketchy zag, wist ik meteen hoe ik die zou gaan aanpakken. Dit is het resultaat.




Nu maar naar de stad om 3-d tape te kopen en............voor de Flash Mob natuurlijk.
Later meer hierover.

dinsdag 12 oktober 2010

Serie geboorte- en felicitatiekaartjes

Dit weekend heb ik me lekker uitgeleefd op een serie felicitatiekaartjes. Er staan een aantal baby's op stapel en natuurlijk moeten er dan kaartjes verstuurd worden.
De kaartjes zijn gemaakt met mijn favoriete babylijn "ducks in a row" van October Afternoon. Helaas is het papier bijna op, ik zal dus op zoek moeten naar een andere lijn.







En natuurlijk mocht een kaartje voor Jente's derde verjaardag niet ontbreken.

zaterdag 9 oktober 2010

Nieuwtje!

Inmiddels is het al weer twee jaar geleden dat ik in een Design Team zat. Om eerlijk te zijn heb ik heb ik het een ontzettend leuke tijd gevonden, maar was ik na drie maanden ook weer blij dat de periode er op zat. De druk van elke week een kaart "moeten" maken, viel me namelijk niet altijd mee. Soms had ik weinig tijd of absoluut geen inspiratie.

Het afgelopen jaar ben ik ook niet super creatief geweest, maar de laatse tijd begon het wel weer te kriebelen. Op zoek naar een schets voor een kaart, kwam ik terecht bij Twisted Sketches, een blog met elke week een schets voor een kaart én een layout. Het leuke is dat er bij elke schets een "twist" zit, die je naar eigen inzicht kunt verwerken. Terwijl ik het Twisted Sketchblog bekeek, ontdekte ik dat ze op zoek waren naar een aantal nieuwe DT leden voor het maken van kaarten. Omdat ik de schets leuk vond besloot ik vrij impulsief mee te doen. Binnen een aantal dagen had ik al bericht dat ik was uitgekozen. Eén keer in de twee weken zal mijn kaart als inspiratie op het Twisted Sketchblog te vinden zijn.

Ik heb er zin in. Dit is de kaart die ik heb ingezonden, de twist was "friend" en dat woord kun je terugvinden op de linkerkant van het transparant.





Gevraagd was of ik de berichtjes over het Twisted Sketchblog ook in het Engels wilde doen, dus ik ga een, zei het verkorte, poging wagen.

Two years ago, I joined a card-sketchblog design team for a period of three month. It was a great time, but sometimes it made me a bit nervous when I missed some inspiration and scrappingtime.

Last year, I didn't make many cards, but at the moment the ideas are bubbling and I've the feeling I want to make cards every day.
I discovered the Twisted Sketchblog only a few weeks ago and was surprised by the twists. What a great idea to give a card or a layout something "extra".
I decided to give it a try and apply for one of the available DT spots. Only a few days later I received an e-mail from Anam; she liked my card and wanted me on the team. I'm very happy with it and I hope I can give you some inspiration in the next six month.

Next saturday you'll see my first DT-card on my blog and the corresponding sketch on the Twisted Sketchblog.

vrijdag 8 oktober 2010

Twisted Cards 27

Met de twist "love" bij het schetsblog twisted sketches viel deze week wel iets te verzinnen. Ik heb de kaart eenvoudig gehouden, dat vind ik bij anderen vaak erg mooi. Zelf vind ik het nog wel eens lastig. Ook bij deze kaart heb ik het gevoel dat er nog "iets mist". Misschien had ik voor het papier van het hart een bewerkt papiertje moeten gebruiken.

maandag 4 oktober 2010

Twisted Sketch #069

Nu ik het schetsblog Twisted Sketches heb ontdekt, heb ik na de kaartschets ook maar meegedaan met de layoutschets. Hoewel ik niet super tevreden ben met het resultaat én de foto ben ik toch lekker ontspannen bezig geweest en dat was ook wat waard.