dinsdag 9 augustus 2011

Laatste serie kaarten.

Hier de laatste serie kaarten die ik tijdens de regendagen van mijn vakantie heb gemaakt. Ik had het paperblok "Springtime" van Echo Park meegenomen en samen met wat journaling cards, wat stickers, 3d-tape, touw, pons en knoopjes deze kaarten gemaakt.





zondag 7 augustus 2011

Serie drie vakantiekaarten. Clean and simple.

Voor de derde serie vakantiekaarten heb ik gebruik gemaakt van een paperpad van Echo Park. De voorkanten van het papier zijn allemaal stippen en op de achterkant staan streepjes. Ik heb voor de stippen gekozen en samen met een bijpassend vel stickers, wat knoopjes, een pons en touw deze kaarten gemaakt.
Binnenkort de laatste serie kaarten gemaakt van een paperpad Springtime van Echo Park.







vrijdag 5 augustus 2011

Vakantiekaarten, deel twee.

De "oogst" van een tweede middag kaarten maken tijdens een regenachtige dag in Frankrijk.





woensdag 3 augustus 2011

Vakantiekaarten

Wat een mazzel dat ik naast een stapel boeken, ook m'n studieboeken en een doosje met hobbyspullen mee heb genomen van Frankrijk. Niet dat ik gedacht had me met die laatste twee bezig te zullen houden, maar gewoon "voor het geval dat".
We zijn twee weken in midden Frankrijk geweest (zo'n 40 km. onder Limoges) en hadden de eerste acht dagen bijna aan één stuk door regen. Nu hadden we gelukkig een dak boven ons hoofd en kacheltjes die het goed deed, maar dat was niet onze voorstelling na bijna 1000 kilometer rijden. Affijn, ik heb veel gelezen, gestudeerd en maar liefst 26! kaarten gemaakt. M'n naaimachine heb ik wel gemist, want daar stik ik zo graag mee langs de randjes en ook had ik geen voorraad lint bij me. Dit is de eerste serie kaarten, de rest volgt.