woensdag 3 augustus 2011

Vakantiekaarten

Wat een mazzel dat ik naast een stapel boeken, ook m'n studieboeken en een doosje met hobbyspullen mee heb genomen van Frankrijk. Niet dat ik gedacht had me met die laatste twee bezig te zullen houden, maar gewoon "voor het geval dat".
We zijn twee weken in midden Frankrijk geweest (zo'n 40 km. onder Limoges) en hadden de eerste acht dagen bijna aan één stuk door regen. Nu hadden we gelukkig een dak boven ons hoofd en kacheltjes die het goed deed, maar dat was niet onze voorstelling na bijna 1000 kilometer rijden. Affijn, ik heb veel gelezen, gestudeerd en maar liefst 26! kaarten gemaakt. M'n naaimachine heb ik wel gemist, want daar stik ik zo graag mee langs de randjes en ook had ik geen voorraad lint bij me. Dit is de eerste serie kaarten, de rest volgt.4 opmerkingen:

Lenet zei

ik vind ze super!!geweldig die uiltjes..en tja Dolls mocht ik ook niet meer opdoor de `nieuwe directie` .Het is inderdaad wel jammer dat je het contact met veel mensen meteen kwijt bent, maar de meesten van die mensen zitten daar volgens mij ook niet meer..
Bedankt voor je berichtje!

Cornelie zei

Nou als de rest er ook zo uitziet..kom maar op met die andere! Helemaal leuk! Mar om daar nou 1000km voor te rijden...haha!!
Groetjes Cornelie

Nadine zei

Dat is nog eens massaproductie! Jammer dat de reden is dat het regent op je vakantiebestemming... ik wil wel een zonnetje doorsturen, maar troost je, hier in NL ontbreekt ie ook! Je kaarten zijn trouwens super leuk en grappig!

Dora zei

Mijn hemeltje, jij bent lekker bezig geweet, wat zijn ze weer enorm leuk, jammer dat het regent.
Leuk weer wat van je werk te zien..alles goed met jullie?