dinsdag 16 april 2013

Gehaakte deken.

Begon dit blog ooit als een plek voor m'n scrapwerk, momenteel is het alleen maar haken wat de klok slaat. Dit weekend heb ik de laatste hand gelegd aan m'n tweede deken. Nu hebben we tenminste allebei een lekkere deken voor op de bank. De deken is gehaakt van Drops Paris katoen in vijf verschillende blauw- en grijstinten. Dat alles gecombineerd met wit maakt het in mijn ogen een prachtig geheel. Inmiddels voel ik mij een haakverslaafde want deken drie is alweer in de maak. Daarvoor gebruik ik de gekleurde restanten van deken één, haak er cirkels mee en maak daar met witte katoen vierkanten van. Geef me een maand of drie en de foto's verschijnen. Een maand geleden heb ik in opdracht een grote hoeveelheid kaarten gemaakt. Daar ben ik toen drie dagen voor gaan zitten en had de smaak weer helemaal te pakken. Helaas moest ik alles wegens tijdgebrek toch weer opruimen, maar er komt vast wel weer een vervolg. Hier een paar fotootjes.

11 opmerkingen:

Leontine zei

Joke, hoe vaker ik jouw deken zie, hoe verliefder ik erop wordt.
Welke kleuren heb jij gebruikt en hoe zit het met het patroontje voor de squares?

Liefs,
Leontine

Anoniem zei

Hoi Joke,
ook ik ben erg benieuwd naar het patroontje voor de squares

Unknown zei

wow een mooi plaid..en zoveeeeeeel kaarten.
wat een heerlijke verslavingen he.
ben benieuwd naar kleed 3

Wendy zei

Hoi Joke,

Lang geleden. Ik zie dat het haakvirus jou ook te pakken heeft.
Wat een pracht van een deken. Welk patroon heb je gebruikt?

Je kaartjes zien er ook mooi uit wat heb je er veel gemaakt.

Ik heb ook een haakblog naast mijn scrapblog.
www.handmadebywendy.blogspot.com

Groetjes Wendy

Anoniem zei

wauw wat een mooie dekens heb je gemaakt. zie dit nu na zo'n lange tijd. Hoop dat je mijn reactie nog leest, Op de sportschool zie ik je niet meer, jammer maar je hebt het aangekondigd, hoop dat je andere bezigheden voorspoedig lopen, groetjes,Sj

Unknown zei

Hallo,
Mijn naam is simone.
Mijn dochter wil graag een gehaakte sprei en al zoekend kwam ik uit bij uw sprei. Ze is helemaal weg van het patroon. Daarom zou ik heel brutaal willen vragen of ik het patroon van de sprei zou mogen.

mvg simone

Henz zei

Goedemiddag Joke,
Ik ben helemaal weg van dit deken.
Ik heb heel het internet afgezocht, maar kan nergens een beschrijving van dit blok vinden. Het is al wel een poosje geleden dat U het heeft gehaakt, maar heeft U misschien een patroon/ beschrijving voor mij.

Vriendelijke groet,
Henny

Sophie zei

Hier al een patroon van?

Astrid zei

Hoi Joke,
Wat een prachtige deken!! Hoeveel bolletjes Drops heb je hiervoor nodig gehad? En heeft u een beschrijving van deze prachtige deken?
Groeten Astrid

Unknown zei

Mag ik het patroon van de deken

Clipping Path zei


A lovely sweet and adorable card Chrissy. Thanks for joining our challenge at Addicted to Stamps.