zaterdag 29 maart 2008

Stoeien met klok en bezoekersteller

Poehpoeh, ik ben net wel een uur bezig geweest om een klok en een bezoekersteller te installeren. Eerst dacht ik dat een ticker een teller was, maar van dat idee heeft Hanneke me snel afgeholpen, haha.
Het klokje plaatsen is me helemaal zelf gelukt, bij de bezoekersteller heeft Nienke me moeten helpen want ik kreeg iets anders dan wat ik wilde. Gelukkig is zij zelfs een beetje handig met HTML dus een welkome hulp voor mij.

Gisteravond weer met de dames gescrapt. Patricia had een aantal familieleden verzameld om onder mijn begeleiding een miniboekje te maken. Vorige week vrijdag zijn we begonnen en gisteravond hebben we het afgemaakt. Gelukkig hadden de meesten er deze week thuis ook nog aan gewerkt anders was het nooit afgekomen. Ik ben erg druk geweest met m'n Cricut om voor iedereen letters en cirkels uit te snijden en ik heb voor iedereen gestempeld omdat de meesten dat eng vonden. De boekjes zijn erg leuk geworden en mijn scrappotje is weer flink gevuld. En vooral dat laatste is erg belangrijk want er zijn weer zo ontzettend veel leuke dingen binnengekomen bij de scrapwinkels dat ik heel graag wil shoppen.

Aanstaande zaterdag is het Dollsdag en misschien ga ik daar wel heen. Ik moet wel om 16.00 uur lesgeven, maar dat moet wel lukken.

Mijn eigen miniboekje van de workshop is nog niet helemaal af, maar ik zal de buitenkant hier vast neerzetten, de rest volgt.


5 opmerkingen:

Nienke zei

Jaja, ik blijf het moedig vinden dat je nu je eigen blog hebt! Misschien nog een beetje tijd stoppen in het design, en dan hoor je er weer helemaal bij. ;-)

Liefs, je dochter.
xxx.

Marga zei

Ik wist ook helemaal niets hoor van blogs, html, enz. Maar al doende leert men en ik vind je blog er al heel leuk uitzien. Je boekje ziet er ook hartstikke leuk uit zo. Lekkere frisse kleuren zoals ik van je gewend ben :) Ben benieuwd naar de rest als ie klaar is.
Groetjes,
Marga

Ingrid zei

Leuk boekje, Joke. Ik ben heel benieuwd naar de inhoud. Enne....een x-aantal berichtjes verder en je bent helemaal thuis in de blog- en html-wereld...haha. Blogger is echt niet zo moeilijk hoor en aldoende leer je. Gelukkig heb je ook nog een handige dochter in huis.

Fijn weekend!

PS: Bij Dolls kun je op 5 april a.s. vanaf 10.00 uur terecht, dus ik zou komen met je gevulde scrappotje. LOL!

Hanneke zei

Goed gedaan Joke, zo lijkt het al heel wat :o)
al doende leert men... je wilt niet weten hoevaak ik Ingrid heb gemaild, LOL!!!

Succes verder!

Groetjes!

Oh en de voorkant ziet er top uit, ben benieuwd naar de rest!

Hanneke zei

P.S... Als je op je teller klik kan je zien waar je bezoekrs vandaag komen, klik dan 'by location'maar eens aan!