zondag 30 maart 2008

Uit het salesteam en kleurrijk gescrapt.

Afgelopen donderdag heb ik in een gesprek met salescoach Manja aangegeven dat ik graag uit het salesteam wilde. De druk van targets halen werd me te hoog en deze gaat vrees ik nog hoger worden. Manja heeft dit met Arthur, mijn baas, besproken en ik mocht aangeven wat ik het liefste wilde en ook per wanneer. Het komt er op neerdat ik al per één april uit het salesteam stap en in totaal vier uur minder ga werken. Ik vond het erg leuk dat Manja aangaf me niet alleen te zullen missen omdat ik zo goed in sales ben, maar ook als salescollega . Als dank voor m´n inzet kreeg ik van haar een pot met viooltjes en een kaartje met een heel lief tekstje.

Gisteravond heb een layout gescrapt. Nadat ik de foto´s had gemat wilde het niet zo vlotten. Ik heb toen al m´n Creative Café spulletjes erbij gepakt en toen ging het toch nog vrij snel. Het is een zeer kleurrijk geheel geworden.


5 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een ontzettend gave layout, Joke. Helemaal super! En goed dat je besloten hebt om uit het salesteam te stappen. Volgens mij voel je je daar veel prettiger bij. Of niet?

Wendy zei

een mooie lo en je word er gelijk vrolijk van.

Wat fijn dat je kan stoppen met het salesteam. Dat lag jouw niet zo dacht ik zo te lezen. Kan je je fijn weer helemaal richten op je lessen.

Heidie zei

wat een gave layout. En wat goed dat je uit het sales team bent gestapt. Zo te lezen lag jou dat niet echt.Kun je je weer helemaal richten op les geven en op scrappen.
groetjes Heidie

Marsha zei

oh wat een supergave lo heb je weer gemaakt ! geweldig dat je sinds kort een blog hebt, je staat al bij mijn favorieten want ik vind je lo's en kaarten altijd helemaal super !

Chris Dodaj zei

So gorgeous!!!
Love your work!!