dinsdag 1 april 2008

Afscheid en miniboekje.

Gisteravond hadden we een salesmeeting en punt één op de agenda was "Joke". Daar heb ik mijn salescollega's verteld dat ik per 1 april (geen grap) zal gaan stoppen met sales. Iedereen zei dat erg jammer te vinden en Manja (salescoach) benadrukte nogmaals dat ik zo goed in sales was en dat ik bovenaan de lijst stond qua targets halen e.d.. Toen ik daarop zei dat ik wilde stoppen op m'n hoogtepunt moest iedereen erg lachen. Iedereen begreep mijn redenen om te stoppen en stiekum denk ik dat sommigen wel in mijn schoenen ( maat 42!) hadden willen staan. Ik had een taart meegenomen om te tracteren en dat werd zeer gewaardeerd. Zelf heb ik niet genomen, wat ik wel knap vond van mezelf.

De foto's van het miniboekje van de workshop zet ik hier ook neer. Ik heb geprobeerd in het boekje veel simpele mogelijkheden te laten zien, vooral omdat veel dames nog nooit gescrapt hadden. De transparante pagina viel het meeste in de smaak en ook de vlinder heeft iedereen gebruikt. En ja, de papierkeuze was niet zo moeilijk natuurlijk, haha. Her en der zie je extra lintjes omdat ik een aantal gaatjes niet goed uitgemeten had, grrrrrrr. Eén dame deed dat ook tijdens de workshop en heeft nu ook lekker veel lintjes.


9 opmerkingen:

margot zei

ik vind het eeb superleuk boekje met mooie details! vooral die hartjes op dat transparant zijn gaaf!

Wendy zei

Wat een mooi en super vrolijk boekje erg leuk zeg.
Die transparant is geweldig met die hartjes erg leuk gedaan.

Hanneke zei

Erg leuk, heel vrolijk om naar te kijken!

Marsha zei

oh wat een superleuk boekje heb je gemaakt ! leuk idee met die hartjes op een transparant en het papier is ook weer erg mooi ;-)
Welk papier gebruik jij eigenlijk altijd want ik vind dat je erg mooie dingen ermee maakt :-D

Marga zei

Wat een leuk boekje is dat geworden zeg. De vrolijkheid spat er van af, heel mooi gemaakt.

Rozella zei

Wat een leuk boekje heb je gemaakt. En wat voor papier heb je gebruikt...Helemaal leuk met die hartjes.

Ingrid zei

Het boekje is echt ontzettend leuk geworden. Vrolijk ook.

Anoniem zei

Leuk geworden Joke!
Ik herken mijn bloemetjeskaart, grappig!

Groetjes Boukje.

Anoniem zei

super ik heb nu 2 keer een workshop bij je gedaan en al veel geleerd blijf leuke dingen plaatsen daar kan ik wat mee.je blog staat al bij mijn favorieten.als ik dit weekend te hard snurk ga IK op de bank dus maak je niet druk ik heb er wel zin aan ik ga fotos maken heb ik weer wat te scrappen.groetjes pat