woensdag 23 april 2008

Afdansen en Sharm El Sheikh

Eline mocht maandagavond afdansen. We hebben een leuke avond gehad, ze deed het hartstikke goed. Voor haar waren de cijfers natuurlijk ook belangrijk, 2 achten en drie keer een achteneenhalf. Super! De heer en Mevrouw Eppink senior waren er, zoals altijd, ook en het was weer leuk om ze even te spreken. Op de foto dansen ze de mambo en tja, die trapfoto, dat deden wij 20 jaar geleden ook al.

Nienke is maandagochtend vertrokken naar Oxford. Samen met Veerle en Marianne zit ze in een gastgezin. In het sms-je dat ik kreeg schreef ze dat ze in een leuk gezin zaten en dat alles goed was. Vrijdagavond komt ze weer thuis.

Gisteravond hebben we afscheid van Jeanine genomen. Speciaal voor haar heb ik de hele steples op dvd opgenomen. Ze gaat emigreren naar Canada en daar zijn ze niet zo gericht op groepslessen zoals hier. Ze zou een paar uur moeten rijden voor een steples. Nu hoeft ze alleen een step te kopen, dvd-tje erin en ze kan vooruit. We hebben foto's gemaakt en het was een leuk afscheid.Vanmiddag ben ik bij het reisbureau geweest. Gelukkig was Carla er om mij te helpen. Bleek er vorige week geen vlucht meer te zijn naar Sharm El Sheikh, deze week lukte het wel. Ook het hotel van mijn keuze, met een rif voor de deur, was nog vrij, dus ik ben helemaal blij.

1 opmerking:

Patty zei

Wat een mooi gezicht zo'n meiske in een jurkje, ze lijkt er al direct een stuk ouder door. En niet te vergeten; ze lijkt steeds meer op haar oudere zus (is ze hier blij mee of....)
Welk hotel is het geworden?
Gr. de buurvrouwen