maandag 21 april 2008

"Roompot" was super!

Ons weekend was geweldig. Patricia kwam mij om 14.00 uur ophalen en samen vertrokken we richting de carpoolplaats bij de A1. Onze vrienden hadden ietwat vertraging, maar uiteindelijk vertrokken we om 14.45 richting Hellevoetsluis. Amper een uur onderweg toen Ellen haar mobiel af ging, of we bij de eerstvolgende gele M konden stoppen, want "ze" hadden honger. Gelukkig is het ijs er heerlijk.
In het huisje aangekomen hebben we eerst de kamers verdeeld (het was hollen), uitgepakt en ons verbaasd hoe mooi alles er was. Gezamenlijk hebben we een boodschappenlijst samengesteld voor ontbijt en gourmet. Gelukkig was er een team shop-a-holics bij, dus ik hoefde niet mee de Appie in.


's Avonds hebben we gegeten bij café "De Buren". Het was er gezellig en lekker! Later die avond werden de spelletjes en de baco's tevoorschijn gehaald en stemming werd joliger en meliger. Tranen met tuiten hebben we gelachen om de drie dagelijkse bezigheden van Angelique: "wassen, douchen en schaatsen". Ik ben benieuwd naar de video die Leonie heeft gemaakt.
De bedden waren zacht en daardoor hebben Patricia en ik onze matrassen op de grond gelegd. Helaas voor Patricia lag ik voor de deur, waardoor zij 's morgens anderhalf uur lang moest afknijpen omdat ze er niet door kon. Aaaaah, wel lief dat ze me liet slapen. De tweede nacht moest dat dus anders.

De zaterdag zijn we rustig begonnen met een ontbijtje en eer iedereen gedouched was was de ochtend al vergevorderd. Hup de auto's is, Tommy aan, en naar Rotterdam. Patricia en ik wilden naar Pien, de Swatch winkel en de Nike store. De rest ging shoppen. Gelukkig lag alles op loopafstand van elkaar en hadden we onze tocht goed voorbereid. Eerst naar Pien, die opheffingsuitverkoop hield. Alles was minimaal 25% en maximaal 75% afgeprijsd. Er lag vooral nog heel veel "oud papier". Ik heb mooie koopjes gescoord en ook Patricia is goed geslaagd. We hebben al plannen om samen een minialbum te maken over dit weekend.In de Swatch winkel is ze helaas niet geslaagd, dus het horloge dat ze op het oog heeft moet nu via internet besteld worden.
Om 14.00 uur hadden we met z'n allen afgesproken bij broodjeszaak "Subway". Ik had bonnen voor gratis broodjes en daar hebben we goed gebruik van gemaakt, het smaakte prima. Daarna zijn we met z'n allen op pad gegaan. De H&M had voor bijna iedereen wel wat leuks en zelfs ik ben er geslaagd. Heb er een jas en een broek gekocht ( Ellen, bedankt voor de tip).
's Avonds hebben we gezellig gegourmet, werden er weer nieuwe spelletjes gedaan en keken Hélène en ik een hele saaie film.
De tweede nacht heb ik echt lekker geslapen.

Zondagochtend was echt een lummelochtend. We hebben gezamenlijk ontbeten en maskertjes opgesmeerd.


Ellen heeft het bubbelbad met schuim uitgebreid getest en goedgekeurd en is net als Helena de sauna nog ingeweest. In de tuin zijn we heerlijk verkleurd, is Marianne tijdens een radslag gigantisch uit haar broek gescheurd, en hebben we gelunched met de overblijfselen van de gourmet.'
's Middags zijn we met de auto naar Rockanje geweest. Dit ligt aan de Noordzee, maar was maar een klein eindje rijden. Na even over het strand te hebben gewandeld hebben we bij een "strandtant"(ja, er zat veel kak) wat gedronken. Oh, wat was het er lekker.


Bij het huisje aangekomen hebben we de laatste spullen ingepakt en als razende schoonmakers zijn we het huis doorgeweest. Onderweg hebben we gegeten bij het AC en om 21.15 kon ik thuis iedereen weer in de armen sluiten.
Het was een heel geslaagd weekend, er is geen onvertogen woord gevallen en dit alles is zeker voor herhaling vatbaar. Meiden, bedankt!

8 opmerkingen:

Hanneke zei

Zo!! Dat klinkt als een heeeeeeerlijk weekendje weg!!

Ingrid zei

Dat klinkt als een supergezellig weekend. Ooooo, en een broodje van de Subway....heerlijk!! Leuke scrapaankopen ook.

Marsha zei

Wauw ! dat klinkt als een superweekendje weg ! Fijn dat je het zo leuk heb gehad en wie weet voor herhaling vatbaar ;-)

Dat huisje ziet er in ieder geval super uit ! Ik krijg er helemaal een vakantie gevoel van ;-)

Leuke spullen heb je gekocht bij Pien's wel jammer dat er alleen nog 'oud' papier was ...

Ben benieuwd wat voor mooi miniboekje je gaat maken ;-)

Petra zei

Wat heerlijk dat je zo'n leuk weekend hebt gehad!
gr Petra

Anoniem zei

joke,wat heb je er een mooi verhaal van gemaakt! moest nog wel even een paar keer lachen hoor:) ben zeer benieuwd naar de foto's! maar 1 ding is zeker...het was geweldig!!!!!!!!!
volgend jaar weer!!!
Liefs leonie

Marga zei

Wat klinkt dat heerlijk zeg. Gelukkig hadden jullie ook prachtig weer :)

Heidie zei

Dat klinkt als een heerlijk weekendje weg. En leuke scrapspulen heb je gekocht.
groetjes Heidie

marianne zei

Hoi Joke!

Ik heb een filmpje gemaakt van ons weekend weg! Hier kun je hem vinden!!

http://nl.youtube.com/watch?v=sSTsUbR8qI8

Groetjes Marianne