donderdag 3 april 2008

Soto en layout gelift

Maandagmiddag ben ik bij mijn vriendin en oud-collega Ciska geweest. We hadden elkaar al een tijd niet gezien en moesten nodig even bijkletsen. De lunch stond klaar toen ik kwam en was heerlijk. Vers gebakken broodjes, allerlei vleeswaren, kaas, salades en groenvoer. Niet zo best voor de lijn, maar wel erg lekker.
Ciska houdt erg van koken en kan dat ook erg goed. Als verrassing voor mij had ze voor ons gekookt. Een grote pan met soto, compleet met een bak rijst en allerlei bakjes met garnituur voor over de soto. Wij hadden nog nooit soto gegeten en vonden het erg lekker. Ik zal haar het recept vragen, ze zei dat het een makkelijk recept was en daar hou ik van.

Gistermiddag ben ik lang op zoek geweest naar een scraptijdschrift waar een layout in stond met vilt, gemaakt door Birgit Koopsen. Vanaf het eerste moment dat ik die layout zag wist ik dat ik deze wilde liften. Voor mijn gevoel was het al zeker drie tot vier maanden geleden dat ik deze layout had gezien en ik kon hem maar niet terugvinden. Eindelijk vond ik hem in de CmF van feb/maart 2008, kort geleden dus. Zelfs "the man on the picture" vond het resultaat mooi geworden en dat wil wat zeggen, haha.

4 opmerkingen:

Birgit zei

Hey Joke, wat leuk dat je nu ook een blog hebt! Ik vind je lift super! en je mini boekje voor de workshop is echt gaaf! Voor de transparante pagina met de bloem! Geweldig!
Groetjes,
Birgit

Marga zei

Mooi gemaakt zo met dat groen. Die foto is ook heel erg leuk Joke :)

Ingrid zei

Gave layout, Joke. Birgits creaties zijn altijd een bron van inspiratie. En soto soep....mmmm....daar heb ik ook wel zin in. Klinkt erg lekker!

Monique zei

Wat een superidee, ik dacht dat dit gemaakt was van lace cardstock van KI, maar dat vilt heb ik ook nog! Leuk gedaan!