zondag 13 april 2008

Nog vijf nachtjes.....

..... en dan ga ik samen met Patricia, Hélène, Helena, Ellen, Leonie, Marianne en Angelique drie dagen naar een huisje van Roompot in Hellevoetsluis. Ik heb er erg veel zin in, we hebben een 8 persoons huisje met vier slaapkamers. Ik slaap met Patricia samen op één kamer en ze heeft me al bang gemaakt door te zeggen dat ze (heel) erg snurkt. Ik kreeg van Roelien al oordopjes, maar vind dat zo vervelend in m'n oren dat ik nu al weet dat ik die niet ga gebruiken. Desnoods slaap ik wel op de bank. De dames/meiden willen zaterdag shoppen in Rotterdam. Patricia wil naar Pien's Atelier en dat wil ik ook wel. Verder zijn er plannen om de Swatch-store te bezoeken en als het lekker weer is gaan we lekker aan het Haringvliet in het zonnetje zitten, maar ja dat zonnetje moet ik eerst zien, dan geloven.
Op zaterdagavond gaan we gourmetten, acht kakelende meiden, ik hoor m'n oren nu al bijna tuten.
Zondagavond komen we terug, wordt dus vervolgd.Sorry voor het kleine plaatje, ik zal volgende week een grotere plaatsen.

4 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een leuk uitje heb je in het vooruitzicht. Dat wordt vast heeeeel gezellig! Enne....vanaf 16 april heeft Pien opheffingsuitverkoop, dus dat komt goed uit!

Marga zei

Dat klinkt heel gezellig Joke. Alleen wat minder van dat snurken maar hopelijk valt dat mee :) Gezellig ook shoppen in Rotterdam, ik ben ook pas voor het eerst bij Pien geweest, ben benieuwd wat jij ervan vindt. Opheffingsuitverkoop lees ik? Hmm... verbaast me niet echt ^^ Hopelijk kun je dan nog wat leuke goedkope spullies scoren, altijd handig :) Heel veel plezier in elk geval !

Petra zei

Wat gezellig, heel veel plezier van het weekend, en lekker veel scrapkoopjes scoren bij Pien!
Groetjes Petra

Hanneke zei

Oh wat leuk zeg, heerlijk eventjes weg!
Als je nog naar Piens wilt moet je dat maar gauw doen... Inderdaad opheffingsuitverkoop daar ^^
Ik wens je in ieder geval erg veel plezier en gezelligheid!!