zaterdag 5 april 2008

Wokken en Dollsdag


Gisteravond zijn we voor de tweede keer met de Step-3 groep uit eten geweest. Net als vorig jaar hebben we gewokt in Schalkhaar. We waren met z'n zeventienen en het was weer heel gezellig. Het was tevens een beetje het afscheid van Jeanine, want zij gaat eind deze maand emigreren naar Canada. Als ze volgend jaar met vakantie naar Nederland komt gaan we weer met z'n allen eten. Die afspraak staat alvast.
Achteraf vind ik het jammer dat we geen groepsfoto hebben gemaakt, dus dat moeten we volgend jaar niet vergeten.
Terwijl ik van Koos een foto aan het maken was drukte Ellen mijn neus in de slagroom, Edmé vereeuwigde dit even. Verder sta ik niet zo heel geweldig op de foto's, al vind ik deze met Edmé samen wel leuk.


Vandaag was Dollsdag in Almere. Van te voren heb ik erg getwijfeld of ik erheen zou gaan. Ik had namelijk toegezegd om 16.00 uur een les BodyPUMP in te vallen voor Erien. Om wat speling voor de terugreis te hebben zou ik dan wel al om 14.00 uur weg moeten en dat vond ik, zeker gezien de make & takes, wel wat vroeg. Affijn, alle leuke nieuwe spulletjes op de site hebben me overgehaald en om 9.10 startte ik de auto. Ik heb heel leuk geshopt, de kassabon is 84 centimeter lang! Alles betaald met het geld dat ik bij de workshop heb verdiend! Hier de foto's van m'n aankopen.
5 opmerkingen:

Ingrid zei

Wow!!! Gave spullen heb je gekocht. Echt leuk! In mijn tasje zit ook heel veel Scenic Route, Pink Paislee (heb vergeten de letterstickers te kopen...) en Sassafras Lass. Je kunt voorlopig weer vooruit. Leuk om je weer gezien te hebben.

Hanneke zei

Zo!!! Je hebt weer lekker ingeslapen! Mooie spulletjes heb je gekocht, en net als Ingrid heb ik die letterstickers vergeten....)
Was je nog optijd om je les te geven??

Leuk je weer gesproken te hebben!

Groetjes!

Hanneke zei

Whoehaha!! Dat moet natuurlijk ingeslaGen zijn, oeps!

Marsha zei

oh wat een gave spullen heb je gekocht ! helaas was ik er gisteren niet bij maar eind april of begin mei ga ik een keer (de eerste keer zelfs) naar Dolls toe. Maar eerst even sparen om veel leuke spullies te kunnen kopen ;-)

Marga zei

Wat een superleuke spulletjes heb je gekocht zeg. Dat is aan jou wel besteed. Die grote diecuts zijn ook echt gaaf. Ik moet nog even wachten tot eind mei, dan ga ik ook weer lekker veel spulletjes inslaan :)