woensdag 30 april 2008

Chocoladefondue en nieuwe layout.

Oeh, dat was lekker. In Nienkes kerstpakket zat een chocoladefondue setje, compleet met marshmellows en koekrolletjes. Vanmiddag tijdens de boodschappen nog aardbeien, ananas, appels en bananen gekocht en na een kleine warme maaltijd kon het feest beginnen. Het was Belgische chocolade en het smaakte werkelijk heerlijk. De chocolade moest wel drie keer worden bijgevuld......
Morgenmiddag moet ik eerst BodyPumpen. Moet maar een kilootje meer gebruiken denk ik. Daarna ga ik met Roelien en Ellen minstens een kwartier op de crosstrainer en dan de sauna in. Ik ben absoluut geen saunaliefhebber, maar om mezelf te ontspannen ben ik aan een "sauna-wen-kuurtje" begonnen. Elke donderdagavond ga ik nu na m'n les met de meiden de sauna in en hoewel ik er niet echt lekker zweet, ligt het, ondanks de harde houten bank, wel lekker.

"Het Kleinvak" in Schalkhaar bestaat 10 jaar. Zo'n twee maand geleden hadden ze allemaal aanbiedingen, waaronder DMC-garen. Toen ik daar was kreeg ik van de eigenaresse de voorwaarden mee voor de scrapwedstrijd die ze hield. Je moest een layout scrappen van 30x30 met als thema "Feest". Eline had ooit voor een schoolwerkstuk een feestfoto nodig en die foto heb ik ook gebruikt. De layout blijft eigendom van de winkel en dat vind ik wel jammer. Daardoor heb ik geen dure materialen willen gebruiken. De prijs is een stansmachine, de Zip e Mate.Doorgaans vind ik de scrapvoorbeelden in de winkel erg simpel en basic en totaal niet mijn stijl. Ik ben dus ook heel benieuwd naar de andere inzendingen en hoe mijn inzending beoordeeld wordt. We hebben tot 3 mei de tijd om de layout in te leveren. Ik heb vandaag de foto nog gemat, dat had ik eerst niet gedaan maar ik vond dat de foto een beetje verdronk in de layout.We gaan nu met z'n allen een film kijken, ben benieuwd of ik wakker blijf.

3 opmerkingen:

Ingrid zei

Ik vind het een supervrolijke layout. Jammer dat je 'm niet terug krijgt. Succes met de wedstrijd! Ik zal voor je duimen.

Hanneke zei

Inderdaad een vrolijke LO!!
Oh en die chocoladefondue klinkt heeeeeerlijk............

dutchbird zei

Wat een leuke kleur volle lay out!