donderdag 11 juni 2009

Card Patterns 18, appeltaart en Kanye West.

Laat ik beginnen met een kaartje voor mijn lieve collega Eric. Hij is zaterdag jarig en wordt 40! Een serieuze leeftijd, dus een niet zo serieus kaartje.
Gemaakt volgens schets nummer 18 van Card Patterns.Verder wil ik laten zien dat ik ook goede appeltaarten kan bakken, haha. Heb deze op 180 graden gebakken en het ging prima.Tot slot wil ik je het buikspiernummer laten horen van BodyPUMP 70. Het heet Love Lockdown van Kanye West. Op de kwartaaltraining werd het omschreven als `donker, duister en sexy`. Ik werd er meteen door gegrepen en ben er helemaal weg van. Helaas is het geluid van de video niet optimaal. Ik zal eens zoeken naar een betere versie.

9 opmerkingen:

Dora zei

Wat een leuke kaart wer Joke, en die taart ziet eruit om te smullen, en de muziek die ken ik, kan je goed op bewegen lijkt mij zo;)

Groetjes Dora

Alexandra zei

Leuke kaart, die monstertjes blijven geweldig. Deze taart ziet er overheerlijk uit, zal vast beter gesmaakt hebbben dan de vorige ha, ha.

Papertrails by a paper lover zei

Your card is so cute with the little monster! The pie looks delicious!

whoistracy zei

Joke this is adorable! I love that little monster peeking out on the left. Thanks for playing along again!

Nicky zei

wat een lekkere kaart.... lekkere taart en dat nummer van kanye west..... lekker! net als kanye zelf trouwens, maar dat terzijde. goed bezig!

Peet zei

Wat een superleuke kaart, Joke!!! en je appeltaart ziet er heerlijk uit!

Charlene zei

Cute card!!!!

Saskia zei

Leuke kaart!!! En die taart... ziet er erg lekker uit!!!

Groetjes,
Saskia :)

Anja (scrappie) zei

Mooi kaartje Joke en die appeltaart ziet er mjummie uit daarna moet je natuurlijk veel bewegen op die muziek. Lekker nummer misschien ook iets voor onze pilatesles.