maandag 1 juni 2009

"Met de vlam in de taart", kaartje van Eline en Card Patterns 17

Nadat ik op Eerste Pinksterdag wel heel veel zon op m'n lijf gehad had, was het op Tweede Pinksterdag tijd voor een binnenactiviteit.

Na eerst 's morgens gewerkt te hebben, was het 's middags tijd om met m'n meiden een appeltaart te bakken. De banaan die ik toe wilde voegen werd vriendelijk doch resoluut van de hand gewezen, dus het werd een klassieke appeltaart. Echt een plaatje voordat deze de magnetronoven in ging.

Na een half uurtje vonden we de appeltaart nog wel erg witjes en ook na de officiële baktijd van 60 minuten vonden we de appeltaart maar een "bleekie". Ik besloot de appeltaart op het hoge rooster verder te laten bakken, helaas bleek dat niet zo'n goed idee, want binnen no time zag mijn jongste rook uit de magnetronoven komen en zag ik de taart branden toen ik het deurtje opende. Weg "bleekie", welkom zwartgeblakerde appeltaart. Ik rende meteen met de taart naar het open raam en heb deze daar even af laten koelen.

Toen ik zelf bekomen was, niet begrijpend hoe dit toch kon gebeuren, heb ik de zwartgeblakerde reepjes van de taart afgeschept en het geheel nogmaals in de inmiddels schoongemaakte magnetronoven gezet. Het uiteindelijke resultaat zag er niet als een strakke punt appeltaart maar bleek gelukkig wel erg smakelijk.Tijdens de baktijd hebben m'n jongste en ik allebei een kaartje gemaakt. Haar zelf ontworpen en gemaakte kaart staat hier meteen onder. Ik vind het een plaatje.Voor mijn kaartje heb ik de schets van Card Paterns gebruikt.


15 opmerkingen:

whoistracy zei

Oh my, that CP card is adorable!! Love those little birds and that wonderful patterned paper. So glad you could join us again!

Nicky zei

wat een lekkere taart.... alleen die zwarte repen, yak! maar goed, die waren disposable :-) leuk kaartje van je jongste! en die van jou is weer om te smullen!

Ingrid zei

Oeps! Gelukkig bleef het bij een brandje in de magnetron. ;-) Leuke kaarten hebben jullie gemaakt. Je jongste dochter is ook 'into' de uiltjes. Leuk!

Peet zei

Super kaartje van Eline!!! Je cp kaartjes ziet er ook supermooi uit Joke!!!

Lisette zei

Jammer van de appeltaart, die van mij is gelukkig niet verbrand. Leuke kaarten weer, Joke. Je dochter heeft oog voor design.

SchaapVeronica zei

Ik hoor natuurlijk op de kaartjes te reageren en die zijn ook Echt Heel Leuk, maar ik heb me tranen gelachen om het appeltaartverhaal! Gelukkig is het goed afgelopen en was de taart zelfs nog te eten.

~amy~ zei

Lovin' both of your cards!!!

Anja (scrappie) zei

Oeps Joke wat zonde van de taart maar ik begrijp dat hij nog wel te eten was.
Leuk kaartje van je jongste kan wel zien waar ze het talent vandaan heeft.
En jou kaartje is weer helemaal toppie.

Dora zei

Wat een leuke kaart van je dochter! Ze heeft er oog voor!
En jouw CP kaartje is ook weer helemaal goed, leuke kleuren, toppie!
groetjes Dora

Daniëlle zei

Wat een verhaal! Gelukkig dat hij nog wel te eten was.

Jullie kaarten zijn erg leuk geworden, en je dochter heeft idd talent.

Floortje zei

Wat een heerlijk verhaal! Ik bak heel veel (appel-)taarten (voor de verkoop) en ben altijd weer heel blij als ze goed de oven uitkomen...schrik me steeds rot als de oven gaat ruiken. Gelukkig was die van jullie nog lekker!
Je dochter heeft het talent van haar moeder he, leuk hoor!
Jouw kaart is weer, als altijd, prachtig Joke.
Groetjes, Floortje

Anoniem zei

Hey, ik sla de appeltaart zaterdag wel over hoor! Of zullen wij er eentje van hier meenemen, hahahaha.
Niet handig zo'n magnetronoven, wel een leuk woord voor scrabbel.
Gr. Patty

Yanitza Ramos zei

Cute~Cute! I just loved it!

Michelle Bertuzzi zei

Oh Joke, love all the layers and both cards are beautiful as always! Thanks so much for joining us again at Card Patterns.

Martha zei

Prachtige kaarten, allebei!!!!!
Groetjes,
Martha