zaterdag 31 oktober 2009

Sheepy.nl

Misschien kennen jullie Marion al via haar blog Schaap Veronica, waar ze onder andere heerlijke recepten met ons deelt en ons ook al een paar van haar zelfgemaakte hartjes en kussentjes liet zien. Sinds deze week is haar webshop Sheepy online, ik zal haar trouwens nog eens vragen wat ze ook al weer met schapen heeft. Bij Sheepy kun je terecht voor allerlei kleine handgemaakte cadeautjes. Van telefoontasjes tot rompertjes en van hartjes tot memoborden, de site is een lust voor het oog. Op dit moment is ze druk met het vullen van de webwinkel, kom dus regelmatig even terug.
Van de hand van "Sheepy" heb ik inmiddels een uiltje en een notitieboekje in een mooi hoesje in huis. Elk artikel is bovendien voorzien van het originele Sheepy-label. Hebt u al een Sheepy in huis?5 opmerkingen:

Anoniem zei

ja! ik heb al een sheepy in huis. ik hoop dat veel mensen dat binnenkort ook kunnen zeggen!

ik kan iedereen aanraden iets leuks bij Sheepy.nl te bestellen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, een pasgeboren baby´tje, voor sint of kerst...

Let´s sheepy!!

Dora zei

Dat ziet er erg leuk uit, ga even op de site kijken!

Rosanne zei

Very cute!

Anja (scrappie) zei

Wat ontzettend leuk Joke en bedankt voor de tip ga eens even neuzen.

SchaapVeronica zei

Hoi Joke nogmaals dank voor je leuke berichtje over mijn Sheepy-shop! Wat ik met schapen heb... Ik vind het gewoon mooie beesten, met al die warme krullen wol boven aandoenlijk dunne pootjes. Ze kijken altijd vriendelijk met hun amandelvormige ogen. Hoe zou je ze niet leuk kunnen vinden?