vrijdag 20 juni 2008

Kaartenswap

Gisteren heb ik in het kader van de kaartenswapwap bij Dolls de kaart van Marga ontvangen. Ik was al nieuwsgierig toen ik de snaek gezien had en dat werd alleen maar erger toen ik op de deurmat een hele dikke enveloppe vond. Nadat ik deze snel, maar voorzichtig open had gemaakt viel m'n mond denk ik open van verbazing. Dit was geen kaart, dit was gewoon een cadeautje. Een hele mooie kaart met daarin nog een gestansd alfabet. Alle hoofd- en kleine letters en nog een heleboel dubbele. Echt, waanzinnig. Marga, werkt altijd heel mooi en secuur en daar hou ik van. Ze heeft zich echt uitgesloofd om er een kunstwerkje van te maken.

Ik vind zelf dat mijn kaart voor haar er een beetje bij in het niet valt, maar gelukkig was ze er wel heel blij mee. Het was trouwens een ramp om die blaadjes te naaien, want de machine heeft geen grip op die kleine dingetjes, ze schoten alle kanten op. Misschien toch maar eens een cursus volgen.

6 opmerkingen:

Hanneke zei

Ik vind jouw kaart helemaal super, Joke, hij valt helemaal niet in het niet!! :o)

Lief van Marga om en zo'n extra'tje bij te doen!

XxX

Lisette zei

Marga heeft je behoorlijk verwend, maar jouw kaart mag er ook zijn. xox

Marga zei

Ik vind jouw kaart hartstikke mooi. Ik vrolijkte er echt helemaal van op, die mooie papiertjes en zo ├ęcht "Joke" met die genaaide bloemen en blaadjes. Ben er heel erg blij mee :)

All Pink girl zei

Gorgeous card so bright and fresh,Dawnxx

Ingrid zei

Een prachtige kaart en leuk extraatje heb je gekregen. Jouw vrolijke kaart mag er ook absoluut zijn hoor.

Anderson Arts Online zei

HI! I found you through the 2sketchs4U, love this card you made here! It is beautiful! Have a great week! Nicole