zaterdag 28 juni 2008

Liften is leuk!

Moet je je schamen als je een layout of een kaartje lift (namaakt)?
Nee, ik denk het niet. Daarom verschijnen er toch zoveel tijdschriften. Ik doe er in ieder geval een hoop inspiratie en ideetjes op en soms wil ik gewoon simpel en snel scrappen. Gisteravond in een verloren uurtje (eigenlijk was het bedtijd, maar als je mij een beetje kent....) ben ik nog even creatief bezig geweest.
Met het tijdschrift "Cards Only" voor me op tafel heb ik me heerlijk uitgeleefd.Het gebruikte papier is allemaal van Scenic Route, heerlijk om mee te werken.

7 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een ontzettend leuke kaartjes, Joke. En ik ben het helemaal met je eens over het Scenic Route papier...heerlijk om mee te werken. Ik wens jou en je gezin een heeeeel fijne vakantie!

xoxo

Marga zei

Ik vind ook dat liften moet mogen hoor, ik hoor wel eens afkeurende reacties over liften, maar inderdaad, waarom zouden er anders tijdschriften en boekjes met werkbeschrijvingen zijn? En zolang de bron netjes wordt vermeld is het toch juist een groot compliment voor de bedenker? Ik vind het veel kwalijker als iemand net doet of hij iets zelf heeft verzonnen en dan met de eer gaat lopen strijken. Trouwens... het komt toch altijd uit !!
En ik vind jouw kaartjes weer helemaal top geworden :)

Leontine zei

Joke...je kaartjes zijn super geworden!! Scrapliften mag wat mij betreft hoor, want ze worden toch altijd anders...ikzelf ga vaak weg van sketches....heerlijk! Groetjes, Leontine

Wendy zei

wat een mooie vrolijke kaartjes ik vind ze super leuk.

Een fijne vakantie heel veel plezier en geniet er van.

Groetjes Wendy

Maureen zei

Ik denk dat de meeste mensen wel liften ... daarom zijn er toch ook tijdschrifte; om idee├źn op te doen!?!

Ik vind je kaarten i.i.g. erg mooi weer of ze nu wel/niet gelift zijn!!!

Hanneke zei

Gave kaarten Joke, ik hoop dat je een fijne vakantie hebt!!

XxX

Heidie zei

wat een ontzettend leuke kaartjes heb je weer gemaakt.
groetjes heidie