maandag 21 juli 2008

Felicitatiekaartje

Voor Marieke, uit mijn stepgroep, en haar aanstaande man heb ik een kaartje gemaakt. Ze gaan komende vrijdag trouwen. Ik laat morgen de hele groep hun naam en felicitaties erin zetten en dan krijgt ze het kaartje aan het einde van de les. We hebben met een aantal meiden/dames overwogen om haar de hele les met een sluier te laten steppen, maar ik denk niet dat ze dit op prijs zal stellen, haha.Vanmiddag komt er weer een nieuwe schets van Kazan en ik kijk er naar uit. Kaarten scrappen is op dit moment helemaal mijn ding, layouts hebben even niet mijn belangstelling.

7 opmerkingen:

Ingrid zei

Wow! Wat een mooie creatie. De kaart heeft een prachtige klassieke uitstraling. Super! En ik kijk ook uit naar de nieuwe 2S4Y sketch. :-)

Leontine zei

Wow wat een supersjiek kaartje...echt voor een bruiloft. Ik denk trouwens dat jij tijdens het geven van die les je gezicht niet in de plooi zou kunnen houden!! Groetjes, Leontine

Marga zei

Wat een prachtige kaart Joke, die zal zeer zeker in de smaak vallen.

Laura Davis zei

This is beautiful Joke! I love the white:) Stunning!
Laura

Hanneke zei

Echt supper, Joke, heel stijlvol!!!

XxX

Michelle zei

Hello Joke!! Thanks for stopping by my blog!!! Of course you can lift my cards, I'm flattered!! Please link me up when you done, I'd love to see them!! Beautiful cards here on your blog!! Your so talented!! :]

Marieke Smit (nog wel) zei

Hoi Joke,

Bedankt voor het maken van de super mooie kaart!
En de groep natuurlijk ook bedabkt voor het kaartje (maar ik weet niet of hun wel op jou blog kijken)
De sluiers was natuurlijk wel grappig geweest, maar ik weet niet of ik dan je steples helemaal goed had kunnen volgen, doordat ik te veel afgeleid werd door jullie!

tot over 3 weken.

groetjes Marieke