zaterdag 2 augustus 2008

Daytrip to Amsterdam

Yesterday we visited Amsterdam. We went to the Amsterdam Dungeon and we made a canal cruise. I will write the rest of the story in Dutch, because that it much easier for me, LOL. But we had a great time, the weather was good and so was our mood.

Via AH hadden we kaartjes gespaard voor de musical Tarzan. Gisteren was het zover. Aangezien we de hele dag vrij hadden besloten we overdag nog iets leuks te doen. Helaas waren de weersvoorspellingen erg slecht, dus we wilden het liefst iets binnen doen. Via het Dolls forum had ik een oproepje gedaan voor leuke dingen in de buurt van Scheveningen en Den Haag. Er kwamen veel ideetjes, variƫrend tussen ritten met gouden koetsjes tot klimmen en raften. Nadat we er nog niet echt uit kwamen met z'n vieren hebben de meiden nog gezocht op internet en kwamen toen in Amsterdam de Dungeon tegen.
In de Dungeon beleef je een stuk geschiedenis van Amsterdam. Acteurs spelen in diverse kamers vroegere tijden na en proberen ons bang te maken, wat soms nog lukte ook. Eline werd nog uitverkoren en sloeg zich er gelukkig goed doorheen. Er was een spiegellabyrint en een kleine achtbaan in het donker. Al met al vonden we het erg leuk.
Daarna hebben we met een rondvaartboot door de grachten en de haven gevaren. Jaren geleden hebben wij dat al eens samen gedaan, maar we vonden het weer leuk. We hadden mooie plaatsen en hebben veel foto's gemaakt.Aan het eind van de middag zijn we naar Scheveningen gereden, hebben daar bij "Het Rosarium" gewokt en zijn naar de musical Tarzan geweest.
Tarzan was erg leuk. Ik was in eerste instantie een beetje teleurgesteld dat we Ron Link niet als Tarzan hadden, maar John Vooijs. Maar eerlijk is eerlijk, John was fantastisch. Hij speelde z'n rol atletisch en vol overtuiging. Van Chantal Janzen ben ik nooit zo gecharmeerd geweest en ik vond het dan ook niet erg dat we Bente van den Brand als Jane hadden.
Er werd super gedanst en gezongen en de special effects waren echt gaaf. Kortom, Tarzan is een aanrader, (vooral als elk tweede kaartje gratis is).

1 opmerking:

Ingrid zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben, Joke. Het klinkt als een heel geslaagd uitje.