donderdag 31 juli 2008

I'm totally into cards at the moment.

I don't know if it's because of all the great cards I see at all those blogs I visit, but I'm totally into cards at the moment. Besides that I'm busy with a minialbum. I'm making that album in order for a woman at the gym. I have to finish it in three weeks and it's a lot of work.




On first card I went crazy, sewing with all kinds of stitches and colours.
The second card is made of transparent. The sentiment says "love u". I'm sorry, but I didn't get that picture better.

Thanks for visiting my blog and all your kind (I hope so) comments, LOL.

dinsdag 29 juli 2008

Another three cards.

Thanks everyone for writing all those sweet reactions on my last post. I loved to read them. The DT work starts this week. I received the sketch I have to make and it really is a great one. Have to think how I'm gonna make it because I want it to be a great card.

I made this weeks sketch, made by Laura, today and I really liked working on it. I love happy colours, so this papers fits me very well.



I've made two other cards after the Design Team call from 2sketches4you. The sketch was made by Kazan and was so fun to work with.
So, the first one I know who's going to be married receives this card.



zondag 27 juli 2008

I'm so proud to be a member of the 2sketches4you Design Team.

After returning from my holiday, I scrolled through the 2sketches4you blog to see what I had missed during my vacation. Of course I had missed two sketches, but I also read Kazan and Laura were searching members for their new Design Team.
To become a Design Team member you had to make two cards based on sketches from Laura and Kazan. I loved the sketches and made the cards. I was pleased with the results so I decided to join the competition.
I didn’t thought I would have a chance to become a DT member, but hé, I could try!

Yesterday morning, when I checked my email, I saw three emails from Laura and Kazan. I couldn’t believe what I read so I started reading again… They were inviting me to join their Design Team for three months! Who, me?! I immediately asked them if they were sure they wanted me, but they were absolutely sure.
So, for the next three months I will be making a card after a sketch every week and the whole world can see it! (If they’re interested, LOL).
I feel so excited and happy and can’t wait to see the next sketch so I can start making cards as a real Design Team member!

These are the cards I've made.




Please, look at the 2sketches4you blog to see my new "colleagues" and their beautiful work.

donderdag 24 juli 2008

Een vraag en eindelijk weer eens een layout gemaakt.

Omdat ik zoveel foto's heb liggen vond ik het tijd om weer eens een layout te maken. In mijn bookmarks bij 2Peas heb ik inmiddels iets van 40(!) pagina's met allemaal leuke ideetjes verzameld en ik doe er veel te weinig mee. Gistermiddag heb ik eens even door m'n bookmarks gebladerd en kwam een layout tegen met allemaal cirkels, dat was dus mijn uitgangspunt van deze layout. Omdat ik de cirkels tegen elkaar aan wilde hebben kwam ik net niet uit, daarom heb ik ze allemaal met het disteressertje bewerkt en toen paste het precies.
Mijn probleem is altijd om de layout mooi op de foto te krijgen. Meestal hang ik hem op de schuurdeur en maak dan een foto. Het nadeel is dat je altijd schitteringen of vage vlekken op de foto's krijgt en dat irriteert me. Als ik de layout flits, zie je daar de schittering weer van en dat vind ik ook niet mooi.
Wat is jullie geheim? Hoe zetten jullie een layout op een foto? Ik heb trouwens geen scanner tot m'n beschikking.


dinsdag 22 juli 2008

Mooi groen is niet lelijk, sketch Kazan.

Ik ben niet zo'n "groen" type. Planten krijgen altijd luis in mijn huis, op m'n knieën in de tuin zul je me ook niet vaak vinden en in m'n kledingkast hangt "bijna" geen groen. Alleen limegroen vind ik mooi en daar heb ik dan dit jaar ook een shirtje van gekocht. Ook in scrappapier vind ik limegroen erg mooi, vooral in combinatie met wit. Deze kaartje heb ik vrij simpel gehouden.



Voor schets 5 van Kazan heb ik bijna dezelfde kaart gemaakt, alleen hier nog een minivlindertje toegevoegd en wat glitter. Het papier en de vlinder zijn van American Craft, het Lace cardstock van KI.


maandag 21 juli 2008

Felicitatiekaartje

Voor Marieke, uit mijn stepgroep, en haar aanstaande man heb ik een kaartje gemaakt. Ze gaan komende vrijdag trouwen. Ik laat morgen de hele groep hun naam en felicitaties erin zetten en dan krijgt ze het kaartje aan het einde van de les. We hebben met een aantal meiden/dames overwogen om haar de hele les met een sluier te laten steppen, maar ik denk niet dat ze dit op prijs zal stellen, haha.



Vanmiddag komt er weer een nieuwe schets van Kazan en ik kijk er naar uit. Kaarten scrappen is op dit moment helemaal mijn ding, layouts hebben even niet mijn belangstelling.

zaterdag 19 juli 2008

Kaartje voor Max

Eindelijk hing deze week op het prikbord in de sportschool het geboortekaartje van Max. Zijn moeder sport twee keer in de week bij mij en ik was heel nieuwsgierig. Max woog bijna acht pond bij z'n geboorte, dus ik kon het niet laten om een extra rub-on op het kaartje te plakken.


Het andere kaartje is naar aanleiding van een schets van Ingrid.
Ideaal om een concept te hebben, het werkt heerlijk.



Het weer is echt afschuwelijk. De hele dag flinke buien, soms is het tien minuutjes droog, maar nooit langer volgens mij. Lekker weer dus om kaarten te maken, dus doei, ik ga weer verder.

donderdag 17 juli 2008

Nog een kaartje.

Ik moet wel weer even wennen, zo na de vakantie. Voor de eerste keer had ik m'n cd's met m'n lessen niet meegenomen. Zo kon ik ook niet in de verleiding komen alles bij te houden. Betekent nu wel dat ik nu druk ben (zou moeten zijn) om alles opnieuw door te nemen. En dat is het hem nou, ik kan me er niet toe zetten. Vanavond moet ik BodySTEP geven. Voor de vakantie kon ik de les helemaal en ik weet zeker dat ik bepaalde dingen weer vergeten ben, dus eigenlijk moet ik aan de slag, maar ik heb gewoon GEEN zin. Ik wil gewoon lekker scrappen. Ben ik dus ook mee bezig, haha.

Van schets 4 van Laura van het 2sketches4you blog heb ik nog een kaart gemaakt.
In de vakantie heb ik een aantal schetsen gemist en die wil ik ook nog inhalen, genoeg te doen dus.


dinsdag 15 juli 2008

2sketches4you

Ik kijk echt uit naar de wekelijkse kaartschets. Deze week heeft Laura weer een schets gemaakt. Ondanks dat ik eigenlijk wel iets beters te doen had kon ik het niet laten even te scrappen. Het is een simpel kaartje geworden, maar het was fijn weer even creatief bezig te zijn.




Nu snel samen met Nienke eten koken en dan aan het werk.

Vakantie Italië

We zijn weer thuis. Apart hoe lang twee weken werken soms zo lang kunnen duren en twee weken vakantie voorbij lijken te vliegen. We hebben gekampeerd in Sirmione, Italië. De tweede avond hebben we een spectaculaire storm met megaveel onweer meegemaakt. Gelukkig stond onze tent in de luwte, maar aan de overkant zijn voortenten ingestort en was er veel meer schade. De volgende dag was er weer een stralend zonnetje alsof er niks gebeurt was.


Camping Tiglio, waar we zaten, is een camping met heel veel vaste staplaatsen en sinds dit jaar staat Vacansoleil er met 30 tenten. Door de weeks is het er vrij rustig en in de weekenden wordt de camping overspoeld met Italiaanse gezinnen (en heel veel aanhang volgens mij). Er is een winkel, een restaurant maar helaas heb je er buiten het zwembad geen vertier. Net buiten de camping is een rustig "strandje" (lees onregelmatig grasveld met een steiger om in het Gardameer te komen om te zwemmen) en nog iets verderop een groter kiezelstrand.
Wij zijn vaak naar het rustige strand geweest. Heerlijk om te luieren en wat te zwemmen en te lezen.


Inmiddels kan ik geen pizza meer zien maar mis ik wel ons dagelijkse ijsje enorm. Oh, wat kunnen die Italianen toch lekker ijs maken. 's Avonds laat zie je rond de ijssalons massa's mensen ijs eten. Enig.
We hebben wat plaatsjes rond het Gardameer bezocht, zijn de berg de Monte Baldo op geweest met de kabelbaan en hebben het laatste stuk naar beneden gelopen. Dat laatste was een prachtige maar zeer pittige tocht over soms zeer moeilijk begaanbare paadjes.


We zijn ook een dag naar Venetië geweest. Ik vond het daar erg leuk. Al die waterstraten met boten en gondels, echt zoals in films. We hadden een dagkaart met de boot, dus 's middags hebben we een grote boottocht gemaakt, heerlijk met je hoofd in de wind.


We hadden ook fietsen gehuurd voor vier dagen. Helaas was de kwaliteit slecht. Van één fiets deden de versnellingen het niet zodat je heel snel moest trappen, zeer vermoeiend dus. Aangezien ik erg veel last van m'n schouder had was fietsen op deze ATB's zowiezo niet zo prettig dus hebben we die slechte fiets teruggebracht. De volgende dag bleef ik thuis en ging de rest fietsen naar een dorpje verderop. Daar bijna aangekomen knapte er een ketting. Met de auto hebben we de fiets opgehaald en toen het hele zootje teruggebracht bij de fietsverhuur. We kregen al ons geld terug, dus dat was netjes.
Ook zijn we een dagje in Verona geweest.


Lekker gewandeld en later wat winkels bekeken. Wat hebben ze daar veel dure en chique winkels zeg. Alle grote modemerken kom je er tegen. Ik heb erg getwijfeld over een paar zilveren Nike schoenen. Heb ze uiteindelijk niet gekocht en ben er nog niet uit of ik daar nu wel of geen spijt van heb.


Vandaag weer aan het werk én aan de scrap, heb er ook wel weer zin in.