zondag 4 mei 2008

EFAA

Dit weekend was op Papendal de vijftiende EFAA conventie. Ik ben er twee dagen heen geweest en had me oorspronkelijk voor 13 freestyle steplessen ingeschreven. Uiteindelijk heb ik 12 steplessen bijgewoond en heb ik één sessie geruild voor een BodyPUMP les en dat laatste werd onverwacht heel byzonder.
Brigitte zou de BodyPUMP samen met Hector geven, maar Hector was er niet. Toen heeft Brigitte steeds twee mensen uit de zaal gehaald die naast haar mochten "shadowen".
Ik heb in 2000 bij Brigitte de BodyPUMP opleiding gevolgd en ze is nog steeds een groot voorbeeld voor mij. Na de rugtrack vroeg ze haar "vriendin van Studio Perfect uit Deventer" bij haar op het podium en ik moet haar wel even verdwaasd hebben aangekeken denk ik. Maar goed, ik heb m'n spullen gepakt en heb snel m'n camera aan Thomas gegeven. Gelukkig stond hij bij de check in en had hij wel even tijd voor een paar foto's. Het was gaaf!

Ik heb denk ik in totaal vijf steplessen meegedaan. Een aantal waren heel gaaf en zeer bruikbaar voor m'n eigen lessen. Gelukkig mochten we de lessen op video zetten, anders had ik ze nooit kunnen onthouden. Dus ik heb weer veel inspiratie voor de komende tijd.

Ik kwam Linda, Soeredj en Ron ook nog tegen. Soeredj en Ron hadden hele gave schoenen aan. Soeredj vertelde dat hij bezig was korting te regelen voor de fitnessbranche en vroeg naar m'n schoenmaat. Nu heb ik in sportschoenen 42,5 á 43 en ik mocht zijn schoenen passen. Ze zaten redelijk goed en hij vroeg of ik ze wilde hebben. Ik kan daar dus op zo'n moment geen ja op zeggen terwijl hij er heel makkelijk in was. "Ik heb nog wel meer sportschoenen bij me", zei hij.
Dus helaas, geen "nieuwe" sportschoenen, haha.

Nog even het laatste nieuws over m'n wedstrijdlayout voor "Het Kleinvak". Die wilde ik afgelopen vrijdag inleveren. Toen ik daar aankwam hing er een briefje op de deur dat ze vrijdag en zaterdag gesloten waren. Met excuses voor het ongemak. Ja, hallo! De layout moest uiterlijk zaterdag ingeleverd worden. Op maandag zijn ze gesloten dus dinsdagmorgen moet ik er maar even snel heen. Wordt vervolgd.

1 opmerking:

Anoniem zei

Jij bent ook een bofkont, zomaar bij de juf op het podium! Jouw weekend kan niet meer stuk...
Volgende keer samen gaan hihihi
Leuke foto's ook, dat maakt jou verhalen nog meer levendig. Ik kan er altijd hard om lachen als ik lees wat je schrijft. Ik zie het gewoon voor me.
Ben wel benieuwd naar die nieuwe moves die je gezien hebt van het weekend. Je gaat gewoon helemaal de blits maken joh!!

Liefs Roelien (inm zonder zere spierballen)