dinsdag 20 mei 2008

Kaartjes gemaakt en mysteryguest.

Ik ben zo blij met deze serie papier van American Craft dat ik er gewoon niet af kan blijven. Heb een hele serie kaartjes gemaakt en popel om verder te gaan.


Gisteravond was er op de sportschool een mysteryguest. Deze persoon komt binnen als een wildvreemde, wil meteen onder begeleiding sporten en daarna wil hij of zij allerlei informatie over de mogelijkheden om te starten en de prijzen.
(Omdat de gast met veel personeelsleden te maken heeft krijgt deze een goed beeld van het reilen en zeilen in het centrum. Tevens wordt bekeken of de gast behandeld wil worden zoals hij/zij behandeld wil worden en of de teamcommunicatie goed is. Het is voor gasten namelijk heel vervelend als ze steeds opnieuw hun verhaal moeten doen. De overdracht van leden door het personeel onderling is dus heel belangrijk.)
Toen ik om 16.45 uur de sportschool binnenkwam zag ik Ron aan de balie staan te praten met Bettina. Ron werkt voor Soeredj, dus ik nam aan dat Ron ons kwam begeleiden/coachen. Nadat ik uit de kleedkamer kwam liep ik Ron en Bettina tegen het lijf en zei ik "Hoi Ron". Op dat moment draaiden Ron en Bettina zich beiden naar mij toe en kijken een beetje vreemd. Bij Bettina ging een lampje branden en Ron voelde zich "betrapt als mysteryguest". Bettina had al meteen toen Ron binnenkwam het gevoel dat hij een mysteryguest was en toen ik hem nog groette nam ze mij onder vuur. "Waar of ik die man van kende", vroeg ze, want hij was hier net komen wonen. "Nou, gewoon uit de buurt", stamelde ik. "Hoe kan dat nou", zei ze, "hij komt helemaal uit Hoofddorp. Is hij een mysteryguest?" Tja, en toen kon ik niet anders dan toegeven.
Dit was het gesprek van de avond, haha.

7 opmerkingen:

Wendy zei

wat een prachtige kaarten joke echt superrrrrrrrrrr.
gefeliciteerd met je zipamate dat word stanzen gefeliciteerd hoor.
Heb je die gewonnen met die lo die je toen moest inleveren en niet terug zou krijgen na afloop van de wedstrijd?

Ik ga op zoek naar dat gave papier wat je gebruikt hebt voor je kaarten groetjes wendy

Marga zei

Wow wat een ontzettend leuke, frisse kaartjes heb je gemaakt. Nogmaals gefeliciteerd met je prijs joh. Echt super dat je gewonnen hebt, en eigenlijk verbaasd het me niets. Je LO was ook heel leuk en toepasselijk. Heel veel plezier met je Zip'eMate. Die is aan jou wel besteed :)

margot zei

prachtige kaarten, zijn die vlinders ook van american grafts?

Hanneke zei

Super kaarteen, Joke!!

Lisette zei

Erg leuk die kaartjes, Joke. Ik heb dat papier ook, dus dit geeft weer een heleboel inspiratie.

Anoniem zei

Hahahaha, wat leuk die mysteryguest!! Geweldig dat er bij Bettina zo snel een lampje ging branden hihihi. Ik zie het al zo gebeuren; jij lekker enthousiast hem begroeten en dan de gezichten die er op volgen.
Ken je de afkorting LOL...dat ben ik nu aan het doen.
Je kaartjes zijn trouwens echt leuk! Ik ga maar eens een voorraadje Joke-kaartjes aanschaffen thuis ;-)

Groetjes Roelien

Marsha zei

ik ben een tijdje niet op je blog geweest (oops) en nu heb je ineens heel veel nieuwe dingen erop gezet ! Je kaartjes zijn weer super geworden ! Erg mooi papier met die vlinders én vogels :-D

Groetjes Marsha