dinsdag 27 mei 2008

Jazz hemdje, Toos en Henk.

Komende zaterdag en zondag is de tweede dansshow van Marion. De titel is "Globetrotters". Er worden heel veel dansen gedaan met verschillende landen als thema. Omdat Eline vorig seizoen een wedstrijd met een zelfgemaakte dans won mag ze een stuk van die dans laten zien. Helemaal alleen op het podium, hartstikke spannend, en niet alleen voor haar.
In haar kleding voor die dans moest iets met de Britse vlag gedaan worden. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om op een simpel wit hemdje de Britse vlag te maken. Wie dacht dat dat een werkje zou zijn van even kleuren met een stel textielstiften komt bedrogen uit. Er moest het liefste glitterstof aan te pas komen.
Zelfs het patroon van de Britse vlag bleek niet zo makkelijk als ik eerst dacht. Hier moest ik de hulp van manlief bij inschakelen. Ik heb het hemdje in z'n geheel op patroonpapier getekend en hij heeft, zeer secuur, alle lijnen getekend.
Vervolgens heb ik alles geknipt en genaaid. Al met al een behoorlijk karwei maar het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf. Helaas, ondanks het gebruik van een jerseynaald en stretchsteek, bobbelt de stof wel wat. Hopelijk trekt dat tijdens het dragen mooi glad.


Zondagavond 21.00 uur.


Maandagmiddag 16.00 uur.

Om de mensen in m'n lessen een beetje te entertainen ben ik altijd op zoek naar leuke en grappige onderwerpen. Gisteren zag ik in "De Stentor" weer zo'n leuke cartoon van Toos en Henk. Ik heb het uitgeknipt en meegenomen naar de BodyPumples. Op maandagavond staan er meestal wel een stuk of 6 á 7 mannen in de les, dus die kon ik mooi even ondervragen. Nu loopt niemand van hun met de naam van hun vrouw op de borst (zeggen ze) maar de meeste mannen scheren, epileren of harsen toch wel een bepaald gedeelte van hun lichaam. Vooral de aanwezige dames vonden het een licht hilarisch onderwerp, er werd volop gelachen.

3 opmerkingen:

Marsha zei

wauw ! jij bent ook van alle markten thuis ! leuk shirt heb je gemaakt ...

die cartoon is wel erg grappig ! kan me voorstellen dat het een komisch onderwerp was voor op de sportschool ;-)
Mijn vriend heeft niet mijn volledige naam op zijn lijf staan maar alleen mijn eerste letter 'M' maar mocht het ooit uit gaan tussen ons kan hij altijd nog zeggen dat dat voor 'mama' staat ;-) We zijn al 8 jaar samen en nog steeds heel gelukkig hoor ;-)

Groetjes Marsha

Anoniem zei

Dat is écht wel mooi geworden!! Zo kunnen we met de steps ook wel een shirt in elkaar knutselen.....

Gr. Roelien

Ingrid zei

Wat een creatief talent ben jij toch!! Echt super dit topje. Daar maakt ze vast de blits mee.