donderdag 8 mei 2008

Scrappendoejezo.

Meestal combineer ik elk kwartaal m'n bijscholingen met bezoeken aan scrapwinkels. Als het goed uitkomt ga ik 's morgens eerst bij Scrappendoejezo in Ede langs, daarna bezoek ik Paper and Pictures in Doorn en na afloop van de bijscholing rij ik dan door naar Dolls & Decorations in Almere. Deze week werd bekend dat Scrappendoejezo per 31 mei de deuren sluit en dat vind ik erg jammer. Gistermiddag begon de opruiming, op alles 50 % korting. Eigenlijk zou ik met de meiden even een broodje eten in de stad, maar met deze giga korting heb ik m'n plannen natuurlijk gewijzigd. Na m'n lessen ben ik naar Ede gereden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel met een beetje dubbel gevoel voor de deur stond te wachten met vele anderen. Zo van "de één z'n dood is de ander z'n brood". Maar in de mail stond heel duidelijk dat de eigenaren graag willen dat de zaak zo leeg mogelijk overblijft, dus we moesten zeker komen en profiteren van de korting. Ik hoop voor hun dat ze goed verkopen deze maand. Ik ben blij dat ik meteen de eerste opruimingsdag ben geweest want het was megadruk en er is goed verkocht, gigantisch. Zelf ben ik ook lekker bezig geweest. Voorlopig voor mij geen scrapaankopen meer, de enveloppe is leeg.
Wel weer een opdracht binnen voor een miniboekje en dat zal de enveloppe weer vullen.


Verder heb ik vandaag een kaartje gemaakt in opdracht van iemand van de sportschool. Het is voor een echtpaar dat 60 jaar getrouwd is.Ik heb ook nog meegedaan aan een wedstrijd bij "Scrap with a twist". De opdracht was om een halve layout te maken. Ik was dit al een tijd van plan, omdat ik de halfjes van Margot altijd zo leuk vind, maar was er nooit aan toe gekomen. Nu heb ik het gedaan en vind het formaat erg leuk, zeker voor herhaling vatbaar.


5 opmerkingen:

Ingrid zei

Kan me voorstellen dat je met een dubbel gevoel in de winkel rondliep. Het is een mooie winkel en het is dan ook jammer dat ze gaan sluiten. Je hebt wel heel mooie spullen gekocht! En je 'halfje' is super. Lekker vrolijk!

Mika zei

Have fun with the new stuff. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Frumpies world zei

Ongelooflijk he, dat ze moeten stoppen? Ik hoorde het op vakantie en werd er echt een beetje naar van...Kan me wel voorstellen dat je op de koopjes afgegaan bent, en je bent gelukkig goed geslaagd....Veel plezier met je spulletjes en je kaart is ook leuk geworden, net als je halfje, xxxWendy.

Marsha zei

wauw ! wat heb je veel spullen gekocht ! supergaaf en met 50% korting is het natuurlijk helemaal mooi meegenomen alhoewel het voor de winkel-eigenaren iets minder leuk geweest moest zijn :-S

je halfje is erg leuk geworden ! ik ga ook eens proberen een halfje te maken ... misschien ga ik zelfs een 2008 albumpje maken met halfjes, met daarin van iedere maand de speciale momenten ...

hoe heb je trouwens de bloemen gemaakt bij de kaart voor nancy's workshop ? is dat een pons ?

Groetjes Marsha

debra harvey zei

just love that banner... ty for the sweet comment on my blog :)