woensdag 14 mei 2008

Twee layouts en een ongelukje.

Al verschillende keren had ik de foto's van Eline die gaatjes in de oren krijgt tevoorschijn gehaald om ze te scrappen, maar nooit lukte het. De kleuren zijn allemaal zo donker en ik kon er nooit het goede papier bij vinden. Op 2Peas zag ik een layout met allemaal cirkels en Elsie papier en die heb ik toen maar gelift. Het is niet echt mijn stijl, maar de foto's zijn gescrapt en Eline vindt de layout wel leuk.
De "leeslayout" vind ik zelf stukker mooier en was ook erg leuk om te maken.
Na m'n lessen heb ik tussen de middag boodschappen gedaan en ben nog even bij Telstar wezen vragen of Elines schoenen al binnen waren. Helaas waren ze er nog niet en reed ik naar huis. Toen ik langs "Het Stormink" reed heb ik nog even gekeken of ik Eline zag, maar helaas. Langs het kanaal reed ik verder. Een stukje verder zag ik een agent en een groepje kinderen staan. Toen ik dichterbij kwam zag ik ook nog een auto staan. Na een blik op de auto geworpen te hebben, dacht ik even Boelie daarin te zien zitten, dus ik nog een keer kijken en ja hoor, hij was het. Ik stopte, hij stapte uit en ik begreep er niks van. Hij had een schadeformulier in de hand, die hij aan het invullen was. Aangezien ik verwachtte dat hij op z'n werk zou zitten keek ik vast heel vreemd. Affijn, hij was gebeld op z'n werk omdat Eline was aangereden door een scooter. Eline fietste naast Merel naar huis en er kwam een scooter met twee meisjes erop hun tegemoet rijden. Deze meisjes keken niet voor zich maar opzij en balandden op de verkeerde kant van het fietspad en reden tegen Eline en Merel aan. Iedereen viel, fietsen en scooter in de prak en wat kleine wondjes en kneuzingen. Ik ben met Eline naar het ziekenhuis geweest om foto's van de pols en haar hand te laten maken. Gelukkig heeft ze niks gebroken, alleen gekneusd, maar ze heeft wel veel pijn. Over twee weken is de grote dansshow en de komende weken heeft ze veel extra trainingen. Dat is wel heel sneu, zeker gezien het openingsnummer waarin ze solo danst. Ik hoop dat haar hand en pols tegen die tijd genezen zijn zodat ze wel optimaal mee kan doen.

2 opmerkingen:

Petra zei

jeetje wat een verhaal joh, wat zal jij geschokken zijn!! Sterkte voor Eline, ik hoop dat het allemaal snel geneest, zodat ze wel mee kan doen!
En je lay outs zijn allebei mooi, maar ik vind Lezen ook echt de mooiste!
gr petra

Ingen zei

Een kneuzing doet zoooo zeer. Ik ben wel wat gewend maar toen ik een gekneusde pols had vond ik het ook echt super pijnlijk. Ik hoop voor Elina dat ze snel opknapt zeker nu in verband met haar show.