vrijdag 25 april 2008

Kaart en prijs.

Eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Op het blog van Dolls had Ingrid een schets geplaatst en deze wilde ik al een tijdje maken. Vandaag tijd gemaakt en dit is het geworden. Dwars, als ik soms ben, heb ik de schets een halve slag gedraaid en heb een strook van de voorkant afgesneden. De kaart is voor m'n moeder die zondag jarig is.



Op het blog van Nancy staat een kaartworkshop en deze ziet er weer erg leuk uit, dit is mijn uitwerking. Ik vind hem zelf wel leuk geworden.



Nienke komt vanavond thuis uit Oxford. Uit de sms-jes die ze stuurt maak ik op dat ze het reuze naar haar zin heeft en dat vind ik fijn.

Vanmiddag werd er een pakje afgeleverd. Er stond niet bij voor wie van ons het bestemd was en op de gok heb ik het open gemaakt. Mijn gok was goed, het bleek voor mij.
Ik heb een tijdje geleden meegedaan aan een receptenwedstrijd, Deze stond in het blaadje van de Jumbo. De opdracht was om een recept in te sturen waar ingrediënten in voor kwamen van het merk "Baktat". Nu gebruik ik voor een recept dat Ciska ooit eens aan mij heeft gegeven de geroosterde paprika's van dat merk dus dat recept heb ik opgestuurd. Dus, Ciska, mede dankzij jou heb ik gewonnen, haha.

Voor de liefhebbers volgt hier het recept. Het is makkelijk en heel erg lekker.

ITALIAANSE KIP MET PAPRIKA

Leg achtereenvolgens in een ingevette ovenschaal: geroosterde paprika's, stukjes kipfilet die je bestrooid hebt met rode peper, rode uienringen en een mengsel van pesto en en crême fraiche. Het geheel 45 minuten op 180-200 graden in de oven gaar laten worden. Lekker met een frisse salade met fèta en natuurlijk pasta.
Eet smakelijk.

Dit pakket met "Baktat" producten heb ik gewonnen. Er zitten best "enge" (lees onbekende) dingen bij.

7 opmerkingen:

Marga zei

Je kaartjes zijn weer heel erg leuk geworden en zoals van jou gewend hebben ze een hele frisse uitstraling.

En yummmmiiiee dat is nog eens eens lekker prijsje joh. Er zitten hele lekkere dingen tussen. En onbekend is juist leuk toch :)

Fijn weekend he :)

Liefs,
Marga

~Nancy~ zei

Wat zijn je kaartjes leuk geworden zeg Joke!!!! Superleuk dat je de tijd hebt genomen om wat met mijn workshopje te doen.. Wat een leuke kleurtjes heb je ook gebruikt... ook het kaartje van Ingrid haar Sketch is super geworden! WOWIE! En nog een prijs gewonnen ook.. woohoo.. dat ziet er lekker uit!! Bedankt voor het meespelen en tot gauw!!

Anoniem zei

gave kaartjes, vooral die eerste!

Hanneke van der Linde zei

Oh!! Leuke kaarten Joke!!

Fijn weekend!

Frences zei

Leuk zeg die kaarten, die eerste is ook gaaf met die sterren, zeer liftwaardig ;)

Groetjes Frences

tamara zei

Oh wauw die kaartjes zijn super.

Marsha zei

wat een leuke kaarten heb je gemaakt ! de kaart n.a.v. de sketch van Ingrid vind ik erg leuk geworden, ik denk dat ik je idee ga liften ;-)

de kaart die je n.a.v. de workshop van Nancy hebt gemaakt is ook helemaal geweldig ! Hoe heb je die bloemetjes gemaakt ?

De uitslag van de wedstrijd waar ik aan meedeed is inmiddels bekend ... ik heb gewonnen ! Nu ben ik dus Design Team lid van de Scrapotheek :-D De eerste kit heb ik al ontvangen en ik ga er van de week mee aan de slag. Als mijn kaarten op de website van de Scrapotheek staan mag ik ze ook op mijn blog plaatsen dus als je het leuk vind kan je ze daar bekijken ;-) Ik mag de foto's nl. niet op forums plaatsen ...

Fijn weekend nog en groetjes Marsha